2022 22. kitabı
Okunma: 07 Mart 2022 11:04
#Okudukbitti #Misafir #NerminYıldırım #329Sayfa Siz hala Nermin Yıldırım ile tanışmadınız mıBence daha fazla geç kalmayın Ev ️ Akıl Hastanesi, Misafir ️Hastalar, Abi ️ Hasta Bakıcılar, Abla ️ Hemşireler, Baba ️ Başhekim. Esin, eve getirilme gerekçesini hatırlamayan, bir saldırıda yaralanmış biridir. Rikkat ise annesini babasını kaybetmiş bir hemşiredir. Ortak noktaları Esin misafir, Rikkat ise abladır. Esin bir avlu istirahatinde bir adamın kendini takip etmesi ile tedirgin olur ve koğuşuna kaçar. Ertesi gün Atölyede aynı adamla tanışıp adının Adalı Yakup olduğunu öğrenir. Adalı’nın en yakın arkadaşı olacağını ise henüz bilmemektedir. ilk günler Esin’in yanında şen şakrak dolaşan Canan günden güne enerjisini kaybetmektedir. Ve bir gün tuvalette ölü bulunur. Esin intihar olduğuna inanmaz çünkü Adem her gece nazanı gizli gizli odadan çıkarmaktadır. Öte yandan Esin bir yandan geçmişini, hastaneye neden getirildiğini hatırlamaya çalışırken, diğer yandan Canan’ın ölümünü araştırmaktadır. Ancak bu araştırmanın Esin için tehlike çanlarının çalmaya başladığını kendisi anlamasa bile Rikkat’in anlamasıyla uyarılır. Ve aynı tehlikenin Adalı’da farkındadır. Yaklaşmakta olan bir tehlike var olmasına vardır ancak bu tehlikenin ne olduğunu kimse bilmemektedir. Durağan olmamasına rağmen çok güzel bir Nermin Yıldırım kitabı okudum. Esin’in hayatı, Rikkat’in hayatı. Adalının sıradışı hastalığı, ince dokundurma, güzel tespitler ve harika betimlemelerle bezenmiş bir kitaptı. Finali beklentinin altında kalmış olsa bile Kesinlikle tavsiye olunur Lütfen kitap okuyalım ️️
MisafirNermin Yıldırım · Hep Kitap · 20183,015 okunma