Selam canlar.
Hesabımın gitmesinden sonra bütün postlarimi yeniden paylaşıp güncel kitap yorumlarıma geldim.
Elife ile Abdurrahim. Kalbimin merkezine oturan güzel çift. Yolunu gözleyen Elife.
Bir çift düğme ve canından çok sevdiği dostu ile çıkmıştı gurbet yollarına. Arkasında sevdiği Elife'sini bırakarak... Bir gün geri dönmek umudu ile. Yıllarca satırlara döker içindeki duyguları ve gönderir Elife'sinin yaşadığı köyüne. Ama hiç cevap alamaz. Hep bekler... Elife ise sevdiğinin bir gün geleceğini dört gözle bekler. O da hep bekler... Ama hikayemiz kocaman bir ama ile bitti.
Yazarımız harika bir konuyu ilmek ilmek yüreğime işlemişti. aile olmak nedir? Dost için neler yapılır? Onlarla sevinip onlarla üzüldüm.Ve bazı yerlerinde çok ağladım. 602 sayfalık kitabımız bir çırpıda bitti. Sonu biraz bana eksik geldi. Fakat yazarımız ile mesajlaştığımızda bana çok güzel bir şekilde açıkladı. Yayınevi kitabımızı basarken çok hassas davranmamış bunu da söylemeden geçmek istemiyorum
Gurbete gidip ailelerinden ayrı kalan tüm insanlara tüm canlara bir an önce evlerine yuvalarına dönmeleri için dua ediyorum.
İnsan hiç özüne ektiği toprağın kokusunu, sevgisini,hayallerini, umutlarını kaybeder mi?
Bazen insan tozu bırakmalı her şeyin üzerinde. Ve bazen de üflemeli ki savrulsun bilinmezliğe...
Book•lover ❥ öncülüğünde @suzandemirdk_ in kaleminden basımını @kentkitap in üstlendiği #yilinensevdakokanromani #düğmeler i #okuyanterazi ile okuyoruz dedik ve okuduk. Emeği geçen herkese teşekkür ederim.
@derya_ve_kitaplar canımla sohbet ede ede, kota koyarak her günün sonunda gün sonu raporu alarak kitabımızı bitirdik. Seninle okumayı seviyorum corumlum.
#kitap #kitaplar #okudumbitti #gurbet