Aşk
2022 33. kitabı
Serra Menekay ~~ aşk × 96 = Aşk . 🪔 Kadınların sükûtları ikrardan değil, huzur acligindan gelir çoğu zaman. O suskunlukları bir boyun eğiş gibi görmekse erkeklerin en sık düştükleri hatadır. Halbuki güçlü kadınlar için fırtına öncesindeki sessizliktir o suskular. Biraz huzur için verilmiş son molalar, doğru cevapların arandığı duraklar ve köprüden önceki son çıkışlardır. . Genç bir kız çalıştığı şirkette hergun yakışıklı bir delikanlı ile karşılaşmaya başlar. Her sabah birbirlerine "Günaydın " derler. Artık sabahlar kız için çok daha başkadır. Her sabah onunla karşılaşmak için evden nasıl çıkacağını şaşırır. Sonra birgun adam "Gunaydin" yerine "Kahve içelim mi ?" der. O gün icemezler kahvelerini adamın is için şehir dışına çıkması gerekir. Kız on beş gün onun yolunu gözler. Delikanlı geldiğinde kahvelerini içerler ve sohbet çok tatlı gelmiştir. Sonra akşam yemeği yenir. Kız iyice alışmıştır delikanlıya. Ama bir tuhaflık vardır. Sanki onun değer verdiği kadar kendisine değer vermiyordur delikanlı. Onun istediği kurallarla istediği yerlerde ve istediği şeyleri yaparak vakit geciriyorlardir. Delikanlı hem yönetici,hem yakışıklı hemde zengindir. Birkaç dedikodu gelse de kulağına inanmak istemez taki gözü ile girene kadar. . Tarihi romanlarini okuyarak tanıdığım hocam bu defa karşımıza şiirli bir kısa yaşam öyküsü ile karşımıza çıkmış. Ve yine yapacağını yapmış. Harika bir kitap yazmış. O kadar keyifliydi ki anlatamam. Hem aşk, hem psikoloji, hem şiir hepsi bir arada. Büyük bir keyifle okudum ve mutlaka hepiniz de okumasını tavsiye ederim. Bütün kitaplarını okumalısınız. Ben kendimi çok şanslı hissediyorum bu Kalem ile tanıştığım için. . Kitapla kalın
Aşk
Aşk x 96 =AşkSerra Menekay · Galeati Yayıncılıl · 202014 okunma