Puan vermedi·288 syf.····Okunma: 16 Mart 2022 20:57 Merhabalar değerli kitapseverler bugün sizlere Güneş Tan kaleminden Es Semi adlı kitabı tanıtmak istiyorum. Yazarın daha önce Kaderini Değiştir adlı kitabını okumuştum. İlk kitabında Artt tekniği ile ilgili birçok bilgi yer almaktaydı. Es Semi Allah'ın 99 isminden biri. Sonsuz işiten, her türlü kısıtlamadan yüce olarak gizli açık işiten; işitilecek şeyler kendisine gizli kalmayan; dilek dua ve yakarışları kabul eden demektir. Allah ister açık, ister gizli, aklınızdan geçen bütün sesleri, fısıltıları ve kalbinizden geçen o gizli sesi işitir. Blokajlar nelerdir, büyü ve kötü enerjilerden nasıl kurtulabiliriz, kendimizi ifade etmemizin önündeki engelleri nasıl kaldırabiliriz, hastalıklarımız nasıl iyileşir gibi birçok sorunun cevabını bulabileceğimiz harika bir kişisel gelişim kitabı. Yazar Güneş Tan'ın ve oğlu Serhat Koçak'ın seanslarında gelen kişilerin hayatlarını, yaşadıkları problemleri ve seans sonrasında gelişen değişiklikleri okuyoruz. Kitabın sonunda aile albümüne yer verilmiş. Yazarın ikinci kitabını da severek ve sindirerek okudum. Kalemine sağlık.