Susma Konuş O Seni Duyar

Güneş Tan
Eylül 2020
Doğan Kitap

2023 97. kitabı
Merhaba arkadaşlar! Bugün size #essemi adlı bir kişisel Kitabı ile geldim. Yazarın eklediği bir yazı ile başlamak istiyorum “Yaratılış bir ifadedir, bunu anlamak en büyük sırrı anlamaktır, o yüzden ifadeyi çözen, kilidi açar. Kişisel gelişim kitaplarını her zaman söylüyorum okuyun kesinlikle ön yargıyla yaklaşan kitle bunu yıkmalı çünkü bizlere olumlu katkıları oluyor. Bu eserde de yazar bilinç altındaki duygularımızın diline ulaşabilmemizi hep olumlu düşünmeyi, odak noktamızı doğru yöne ve bizim için iyi olana çekebilmemizi, hayatta ki bazı durumlarda ki mücadelemizin sonucunda kazanamazsakta pes etmeyip sadece oraya takılı kalmamamızı, başarabileceğimize olan inancımızı yüksek tutup daha sıkı bir şekilde hayata sarılmamızı en önemlisi susmamamız gerektiğini anlatıyor. Bize cesaret veren kelimelerini okurken bazı anlarda umutlarımı yeşertmeme neden olan yazarın kalemi kesinlikle harikaydı. Bir çok düşüncemin kaosunda olumsuz savaşlar verirken eseri okuduktan sonra o olumsuzlukları toprağa ektim ve şimdi her olasılığa rağmen onların yeşermesini umutla bekleyeceğim... Bu düşüncelerimi toprağa ekmem ve yeşermesine olan inancımda bana destek veren eseri kesinlikle okuyun. Yazarın kalemi daim olsun. Yaratılışın özü ifade olduğu için ifade edilmeyen her şey, yaratılışın özüne de ters düşer. O nedenle ifade edilmeyenler, zorluklar, acılar, üzüntüler, blokajlar, engeller, dertler olarak hayata ve insana yansır. Duygular aç ruhlara benzerler, nötrlenmedikçe doymazlar. Hep daha hep daha derler. İnsanlar dünyaya gelmeden önce kader proğramlarında ruh bazında duygularla bir anlaşma yaparlar. Bu bir seçimdir; “Bu kez dünyaya indiğimde, duygulara, seçtikleri hangi duygularsa, seni yaşayacağım” diye söz verirler. Hayatı, rüzgarla savrulan bir yaprak gibi yaşarız. Rüzgar
1K
Es SemiGüneş Tan · Doğan Kitap · 202056 okunma
ES SEMİ Allah’ın 99 isminden biri ‘Es Semi’.Sonsuz işiten,her türlü kısıtlamadan yüce olarak gizli açık her şeyi işiten;işitilecek şeyler kendisine gizli kalmayan;dilek,dua ve yakarışları kabul eden demektir. Kitabın adı neden bu olmuş diye en başta kendimce fikirler üretiyordum ama kitabı okuyunca daha iyi anlama sahip bir şey olamazmış dedim.İşitmek,ifade edebilmek,anlaşılmak üzerine derinliğe sahip olunca tam nokta atışı olmuş. Yazarımız kitabı oğluyla birlikte yazmıs ve ortaya güzel de bir sonuç çıkmıs.Konuya gelecek olursak insanların kendini ifade etme konusunda önündeki engelleri nasıl kaldıracağı,geçmişte oluşan blokajların,bilinçaltı kayıtlarının çözümlenmesi konusunda Artt tekniği ile ne şekilde değiştiğini anlatan çeşitli konular bulunmaktadır.Aşama aşama ifade edebilme konusu işlenmiş ve araştırma sonuçları,örnekler,gerçek hikayelerle de desteklenerek anlatılmış. Son olarak da Candan Erçetin şarkı sözlerine bolca yer verilmiş bu vesileyle de birini dinledim️ Yazarın her iki kitabını da tavsiye ediyorum
Kişisel Gelişim
2022 369. kitabı
Okunma: 21 Haziran 2022 16:04
Geçtiğimiz günlerde #kaderinideğiştir kitabını paylaşmıştım sizinle.Güneş Tan #artt adı verilen #uyanisyukselisdegisimtekniği nin yaratıcısı. ARTT zihnini kullanan her insana uygulanabilecek #zihiniyileştirmeteknikleri olarak tanımlanıyor.Bu kez de #essemisusmakonuşoseniduyar kitabından bahsetmek istiyorum çünkü iki kitaptaki öğretiler birbirini öyle güzel tamamlıyor ki okuyup sizin de şifa bulmanızı çok isterim. Bu kez oğlu @serhat_the_king ile birlikte yazmış bu kitabı yazarımız.Bu çok anlamlı geldi bana. Ne güzel bir duygudur bir anne için evladı ile birlikte bir eser ortaya koyması.Susturulmak yaşama sevincini öldürür diyerek başlıyor kitabımız ve ister istemez ne çok şeye sustuğunuzu düşünüyorsunuz.Yaradılışın özü ifade olduğu için ifade edilmeyen her şey, yaratılışın özüne ters düşer. O nedenle ifade edilmeyenler; zorluklar, acılar, üzüntüler, engeller, dertler olarak hayata ve insana yansır. Kendimizi ifade edemedikçe negatif enerjiler gitgide büyüyerek madde haline gelir. Kendini ifade edememek insana kendini cansız bir madde gibi hissettirir.Peki neden zorlanırız bu kadar kendimizi ifade etmekte.Duygular, düşünceler, varsayımlar ve zanlar bizi kendimizi ifade etmekten alıkoyar.Bazen eşimiz,patronumuz, öğretmenimiz,arkadaşımız,ailemiz susturur bizi.Tüm bu etkenler katman olup negatif etki eder zihnimize.İşte bu katmanlar da bizi ifade etmekten alıkoyar. ARTT tekniği bu katmanların tek tek dönüştürülmesini sağlayan mucize bir teknik.Bu kitap bana duyguları kontrol etmekle uğraşmamayı, duygu kontrolünün mümkün olmadığını, hepsinin dönüştürülmesi gerektiğini öğretti. Kitapta Güneş Tan’ın danışanlarına ait ilginç tecrübelerine de yer verilmiş.Özellikle bir danışanın fotoğraflarla desteklenen enteresan durumu karşısında tırstığımı itiraf etmeliyim. Pek çok
2022 27. kitabı
Okunma: 17 Mart 2022 00:00
Sonsuz işiten, her türlü kısıtlamalardan yüce olarak gizli açık herşeyi işiten, işitilecek şeyler kendisine gizli kalmayan, dilek dua ve yakarışları kabul eden... Allah'ın isimlerinden biri ES SEMİ. ARTT yöntemiyle bilinçaltımızda yuvalanan, bizlere ruhen ve bedenen zarar veren negatif düşüncelerden arınıp pozitifleri yüklendikten sonra, mutluluğun, huzurun alt yapısı hazırlanmış oluyor. Bilimsel yöntemlerin yanı sıra, Bilime ışık tutan Hadis ve ayetlerden de örneklerle tasavvufi bir anlatımla kaleme aldığı Kişisel Gelişim - bir nevi huzur eseri, #kaderinideğiştir in devamı nitelikte. Ağzımızdan çıkan her kelimenin bize pozitif ya da negatif dönütü oluyor. Düşüncelerimiz bize nüfuz ediyor o sebepten içselleştirdiğimiz düşünceleri süzgeçten geçirip öyle konuşmalı, paylaşmalıyız... Ama önce ifademizi terbiye etmeliyiz. GÜNEŞ TAN HOCA bu konuda eksiklerimizi tamamlıyor. Susmanın asla çözüm olmayacağını, yaşadığımız kötü deneyimleride dile getirmenin önemini, duanın ve doğru istemenin yöntemlerini öğreniyoruz. Danışanlarının öncesi, değişim süreçleri ve sonrasında yaşamlarından örnekler sunulmuş. Şahsına münhasır anlatımla ve oğlu SERHAT KOÇAK ile bizlere hazırladıkları yaşam rehberi #essemi için sonsuz minnet... Kendimize, hayatımızdaki, çevremizdeki insanlara faydalı olabilmemiz için eşsiz eser tavsiyemdir. Şu da bir gerçek ki okuduklarımızı pratikte hayata geçirilmesi pek kolay değildir. İhtiyacı olanların GÜNEŞ TAN HOCA rehberliğinde şifa bulacağına eminim...
İnsan ve Toplum Kişisel Gelişim
2022 26. kitabı
merhaba, ES SEMİ , Allah'ın 99 isminden biri. Sonsuz işiten , her türlü kısıtlamadan yüce olarak gizli açık her şeyi işiten ; işitilecek şeyler kendisine gizli kalmayan ; dilek , dua ve yakarışları kabul eden demektir. Her türlü kısıtlamadan yüce olarak , kendisinden işitilecek şeyler kendisine gizli kalmayan. Allah , ister açık, ister gizli,aklınızdan geçen bütün sesleri , fısıltıları ve kalbinizden geçen o gizli sesi işitir. Yazarımızın kalemiyle ilk kitabı olan #kaderinideğiştir ile tanıştım. Bu kitabı da onun kadar kıymetli ve harikaydı. İlk kitabında ARTT tekniğini anlatıp bu teknik ile birçok mutlu hayatın kapılarını açmıştı. ES SEMİ, kitabını yazarımız oğlu Serhat Koçak ile birlikte yazmış , ne kadar bir kişisel gelişim kitabı gibi görünse de bence çok daha fazlası. Kitabın en başların da "Susma Konuş O Seni Duyar "diye yazmış yazarımız. Kendimizi nasıl ifade edemediğimizi , aslında hayatımızın kilit noktasının ifade etmek olduğunu, ifadenin yaratılış özü olduğunu , hislerimizi , istediğimizi, istemediğimiz özgürce ifade edebilmeyi anlatmış. Blokajlar nelerdir? Atasal kayıtlar nasıl çözülür? Hastalıklar nasıl iyileşir? Nasıl huzurlu , mutlu bir hayatı sadece kendimiz için yaşarız? Zamana damga vuran bir özgürleşme kitabı. Özgürlüğe Hoş geldin! Biz Yüce Yaradan'ın ifadesiyiz, yaptığımız her şeyle, her eylemle, her söylediğimiz sözle onu ifade ediyoruz. Yaratılış bir ifadedir, bunu anlamak en büyük sırrı anlamaktır, o yüzden ifadeyi çözen , kilidi açar , kitapta da bunu anlatıyor. Yazarımız ARTT seanslarından ışık tutacak vaka hikayelerini bizimle paylaşmış. Hepsi yaşanmış gerçek hikayeler beni çok etkiledi, çoğu zaman kendimi sorgularken buldum. " Çocuklarınızı korkutmayın , susturmayın; Onların yaşama sevincini öldürmeyin." " Hayat bir labirent
2022 36. kitabı
ARTT Uyanış Yükseliş Değişim Tekniği geliştirilip yaratılan bir zihin tekniğidir Kitap Artt tekniği ile hayatı kolaylaştırmanın yollarını anlatmış kitapta belli başlıklar altında ifade edilmemiş duyguları yaşanmış kısa anektodlarla bize sunmuş. Danışanları ile yaptıkları Artt teknikleri ile yaptıkları çalışmalar kitapta anlatılmış. Varoluşumuzu korkmadan nasıl ifade edecegimizi,kendimizi ifade etmemizin önündeki engelleri nasıl kaldırabilecegimizi,bizi rahatsız eden varlık ve büyü enerjilerinden nasıl kurtulunur bu teknikleri merak eden ve ilgi duyanlar için elimizin altında zaman zaman okunacak güzel bir kitap okumanızı tavsiye ederim.
Kişisel Gelişim
2022 40. kitabı
Enerjinizi değiştirmek ve olumsuzluklardan kurtulmak ister misiniz? Güneş Tan ve oğlu Serhat Koçak’ın yazdığı bu kitaba bayılacaksınız. Farkındalık yaratan çok güzel bir kişisel gelişim kitabı. Şahsen bana çok şey kattı. Kendimde yanlış olan, eksik olan ya da kabul edemediğim şeyleri bulmamı sağladı. “Biz insanlar ifade savaşçılarıyız” diye başlamış yazarlarımız. İfadenin en önemli parçası olan “Ses”ten evrende her şeyin temel maddesi olan “Enerji”ye yani elektriğe kadar her detayın üstünde durulmuş. Her açıklanan bilgide bu ne anlama geliyor diye tarihlerle yapılan araştırmalar paylaşılmış ve sonuçlarına yer verilmiş. Mesela ben Pam Reynolds’ın anevrizması alınırken yaşadığı deneyimi şok içersinde okudum. İnsanları yoldan çıkaran, sevginin yokluğunu yaratan duygulardır deyip sevginin ve sevgisizliğin sonuçlarına örneklerle yer verilmiş. Birinci kitabında daha detaylı anlattıkları ARTT seanslarının hikayelerinin bazılarını okuyucularıyla paylaştıkları bölüme bayıldım ama itiraf etmeliyim ki Jale’nin hikayesi beni bayağı bir ürküttü doğrusu. Son bölümümüzde Chigang egzersizlerini nasıl yapabileceğimiz bizlerle paylaşılmış. Kendinizi harika hissedeceğiniz egzersizler. Benden söylemesi…
Kitap yorumum
2022 75. kitabı
Okunma: 20 Haziran 2022 18:06
Es Semi kitabının yorumuyla sizlerleyim. Es Semi Allah'ın 99 isminden biridir. Anlamı ise; "Sonsuz işiten her türlü kısıtlamadan yüce olarak gizli, açık her şeyi işiten; işitilecek şeyler kendisine gizli kalmayan dilek, dua ve yakarışları kabul eden," demektir. Es Semi kitabından bahsedecek olursam; Susturulmak kadın-erkek fark etmeksizin insanların bir konu hakkında düşüncelerini ifade etmesinin engellenmesidir. ARTT tekniğinden kısaca bahsediliyor. Güneş Tan'ın ilk kitabı Kaderini Değiştir'e atıfta bulunulmaktadır. Kitapla kalın dostlar @dilhunn__ moderatörlüğünde Ahmet Güneş Tan yazarımızın kalemimden @dogannovus yayınlarından #ESSEMİ kitabını #masalkitapligii ve #glcnkitapliği ile okuyoruz. #kitapalıntıları Susturulmak, yaşama sevincini öldürür. Çocuklarınızı korkutmayın, susturmayın; Onların yaşama sevincini öldürmeyin! #kitapyorumu #okudumbitti #kitaptanalıntıları #arkakapak #erdeminkitapligi #essemi #güneştan #doğannovus #sayfa288
2022 43. kitabı
Okunma: 16 Mart 2022 20:57
Merhabalar değerli kitapseverler bugün sizlere Güneş Tan kaleminden Es Semi adlı kitabı tanıtmak istiyorum. Yazarın daha önce Kaderini Değiştir adlı kitabını okumuştum. İlk kitabında Artt tekniği ile ilgili birçok bilgi yer almaktaydı. Es Semi Allah'ın 99 isminden biri. Sonsuz işiten, her türlü kısıtlamadan yüce olarak gizli açık işiten; işitilecek şeyler kendisine gizli kalmayan; dilek dua ve yakarışları kabul eden demektir. Allah ister açık, ister gizli, aklınızdan geçen bütün sesleri, fısıltıları ve kalbinizden geçen o gizli sesi işitir. Blokajlar nelerdir, büyü ve kötü enerjilerden nasıl kurtulabiliriz, kendimizi ifade etmemizin önündeki engelleri nasıl kaldırabiliriz, hastalıklarımız nasıl iyileşir gibi birçok sorunun cevabını bulabileceğimiz harika bir kişisel gelişim kitabı. Yazar Güneş Tan'ın ve oğlu Serhat Koçak'ın seanslarında gelen kişilerin hayatlarını, yaşadıkları problemleri ve seans sonrasında gelişen değişiklikleri okuyoruz. Kitabın sonunda aile albümüne yer verilmiş. Yazarın ikinci kitabını da severek ve sindirerek okudum. Kalemine sağlık.
2022 27. kitabı
Psikoloji

Güneş TanYazar · 2 kitap
Güneş Tan Türkiye'nin ilk dönüşüm metodu uzmanlarındandır. Tan, aldığı onlarca eğitim, deneyim ve iç görüyle oluşturduğu “ARTT- Akaşik Kayıtları Dönüştürme Tekniği” sayesinde kader kodlarını dönüştürmenin yöntemini Kaderini Değiştir'de anlatıyor.