·496 syf.····Okunma: 18 Mart 2022 23:32 4,5/5
༄ En tatlı kaçış, Made serisinin ilk kitabıydı. Seriye güzel bir kitap ve aşırı yakışıklı (lol) bir karakterle başlangıç yapmak güzel oldu. Kitap retelling değil fakat Nico ve Elena’nın hikayesi Güzel ve Çirkin’e çok benziyordu. Elena, tatlı mı tatlı, bu yüzden ona sweet abelli diyorlar, çok güzel, pembe seven prenses gibi bir kız. Nico ise “kötü adam” olarak adlandırılabilecek bir mafya lideri.
Hikayemiz Abelli ailesinin Russolar ile iş yapmak adına küçük kızları (küçük sanmayın ablası elenaya göre daha küçük) adriana ile nicoyu nişanlatmaları ile başlıyor. Fakat Adriana başkasını seviyor.
Nico ve Elena tanıştıktan hemen sonra aralarında hayır denemeyecek kadar çok çekim oluşuyor ve onlar da bunu bilmiyor değil.
Çok güzeldi çokk. Bu seriyi ilk ağustosta görmüştüm ama nedense okuyasım gelmemişti sonra kışa doğru çok görmeye başlayınca kindle’ıma indirmiştim ancak sonra da martı yayınevi çevireceğini duyurmuştu. Öyle öyle bekledim ancak aldım derken sonunda bu seriye kavuştum. Gerçekten beklediğim kadar güzeldi eminim ki diğer kitapları daha da güzel olacak.