Puan vermedi·416 syf.··Beğendi
· Kitabın isminin sıradanlığı sizi yanıltmasın, benim için iki günlük bir çerez bir dizi mahiyetinde oldu ama yazarın Türkçe'ye çevrilmiş tüm kitaplarını okuduğumu söylemeliyim. Bana, 'çerez niyetine sürükleyici, elimden bırakmayacağım bir kitap istiyorum tavsiyen ne olur' diye soracak olsanız hiç çekinmeden sadece yazar ismi verir ve tüm kitaplarını tavsiye ederdim.
Çünkü, yazarın sadece bir kitap yazmak için konusunun geçeceği ülkeleri karış karış gezmesinden bile ne denli bir kalite doğuracağını tahmin etmek zor olmaz.
Bazı yerleri kimi zaman komik ve aşırı derecede gerçek dışı gözükse de, -ki kurgu olduğu konusunda girişte yazarın kendisi açıklama yapıyor- kurduğu bağlantılarla "ulan olabilir de ha!" Şeklinde sizi gerçek dışılığa bile ikna olur noktasına getiriyor.
Ve kimi zamanda sorgulatıyor çünkü; izlediğimiz ve hep hayal ürünü olan o çoğu Amerikan filmlerinden bir çok kesit günümüzde hayatlarımızda kendini göstermeye başlamadı mı zaten?