2022 4. kitabı
Vee serinin sonuna gelmiş bulunmaktayım. Biraz hüzünlüyüm çünkü karakterlere çok alışmıştım… İlk iki kitaptan kalan soru işaretlerim vardı bu kitapta bu soru işaretlerim ortadan kalktı diyebilirim. Boyutlar arası seyahat çok kısa sürdü tam boyuta kaptırıyodum ki kendimi başka bir boyuta sıçrarken buldum. Beni biraz sıkan şey her boyutta hemen hemen aynı şeyler olmasıydı ama yinede sevdim çünkü diğer boyutlarda ne olup bittiğini birinci kitaptan beri merak ederek okuyordum. Marguerite, Mafya Evrenindeki Paul’ü pek sevemese de ben o boyutta ki Paul’ü de en az diğer Paul’ler kadar çok sevdim. Triad Evreninde ki Theo için üzüleceğim aklımdan bile geçmezdi ama üzüldüm…. Ve kitabın sonunda diğer boyutların sonradan ne anlattığı o küçük paragraflar benim hoşuma gitti yoksa aklımda hep o boyuttakiler ne yaptı bu boyuttakiler ne yaptı diye aklımda kalacaktı. Spoiler Grandüşes Marguerite seninle gerçekten tanışmak çok güzeldi. Birinci kitaptan beri en merak ettiğim kişiydi ve sonunda onunla karşılaşmak çok iyi geldi. Paul ile karşı karşıya gelmeleri çok güzel ve benim için çok hüzünlü oldu. Tüm Marguerite’ler bir araya gelmesi ve hepsinin kendi fikirlerini ve sözlerini duymak güzeldi.
Bir Milyon EvrenClaudia Gray · Pegasus Yayınları · 2018197 okunma