·%78 (377/480 syf.)·
Bildiğiniz gibi Aurora'nın Dönüşü'nü duymayan yoktur ama ne yazık ki yayınevinin 2.kitabı uzun süredir basmamış olmasıyla birlikte okuyucular bu yüzden kitabı erteleme karar alıp rafa kaldırmıştır. Normalde bende devamı çevrilmeyen serileri okuma huyum yoktur ama rs dönemine gireceğimi hissettiğim için bu kitabı alır almaz başladım okumaya. İyiki de kitabı ertelememişim. Kitabın konusu şu şekilde; Tyler Jones Aurora Akademisi'nin yıldız çocuğudur. Sigara kullanmaz, alkol içmez, kendi yaşıtları gibi aylaklık yapmayı sevmez, zamanını boş boş geçirmeyi hiç sevmez. Akademide alfa -lider- olmak için seçmelere gireceği gün hayatı alt üst olur. Uzun zamandır bu seçmeleri bekleyen Tyler bir kişinin hayatını kurtarmaya çalışırken kaçırmıştır sınavı. Kurtardığı kişi Aurora'dır. Aurora, başka yerde uyanması gerekirken, Terra halkının arasında gözlerini açmıştır. Tyler'ın ekibine bir şekilde dahil olur ve başına gelenleri hep birlikte çözmeye başlarlar. Özellikle saçının sağ tarafında çıkan beyaz tutam ve sağ gözünün beyaz ışık saçmasıyla ekiptekiler her an tetiktedirler. Bilimkurgu çok okuyan bir insan olmasam da konu itibariyle çok hoşuma gitti. Dolu dolu bir kitaptı. Ekipteki herkesi çok sevdim. Özellikle Finian ve Kal'ı. Kal ve Aurora arasındaki bağı da kitabın sonuna doğru öğreniyoruz. O sahneleri okurken gözlerimden kalpler çıktı. ‍ Bu iki yazarın bir araya gelerek güzel bir iş çıkardıklarını düşünüyorum. Asıl olayların 2.kitapta başladığını hissediyorum. İlk kitap giriş kitabıydı çünkü. Muhtemelen seriye ingilizce devam ederim. Bilimkurgu severlerin okumasını tavsiye ederim. Güzel ve akıcı bir seri. ‍️ Kitapla kalın. 🫐
Aurora'nın DönüşüAmie Kaufman · Pegasus Yayınları · 2019165 okunma
H.
Alçak Pegasus yayınları serinin diğer kitaplarını da sinsi sinsi basmış ve fuara hazırlamış, fuar olmasa kimsenin ruhu duymayacak 😤 nette satış fiyatını görünce hiç çıkarmasa da olurmuş diye düşündüm nasıl olsa uzun bir süre alamıcam... 😑
Serinin ingilizcelerini okumadıysanız fuara pegasus bu serinin devamını satışa koymuş. Fuara gidenler resimler paylaşıyor. Yakında sitelere düşer gibi. 💐📚
H.
Yıldız Odabaşı Illuminae serisi bende de var, okuyup çok sevmiştim seriyi 🫶🏻 başka kitabını da okumadım açıkçası sadece bu seriler dikkatimi çekmişti o dönemler 🥰