Çarpık Gülüşlü Kız
2022 16. kitabı
Okunma: 08 Mart 2022 18:21
Merhaba kitap dostlarım Her kitap yeni serüven ve yeni bir yolculuğun başlangıcıdır. Gün semray hocam Kalemi ile yüreklere dokunmuş her öyküde hüzün ile birlikte düşündüm. Biz kadınlar neden şiddetin baş rolündeyiz diye? 20 tane kadın hikayesi okudum her öyküde göz pınarlarım ile yarış ettim. Abi neydi sizce benim babamın yerine koyduğum dayanağım çınar ağacım . Sevgi dünyanın en güçlü ilacıdır... Demiş sevgili hocam!.. Neden insanlar dış görünüşü ile eleştirilir? Neden kalbini kazanmayı denemezsiniiz? Sen sakatsin seni kim ne yapsın der üzerine çullanan abi midir şimdi? Senin sakat diye alay ettiğin bacına görmeyen göz ayak kol olurken sakat diye alay ettiğin kardeşin ise gözü olur yuvaları kurulur. Evet tam da demek istediğim şudur Neden niye niçin sebeb ne ki susalım? Ve son olarak baba sevgisi nasıl anlatılır? Babamı kaybettiğim gün çocukluğum da kayboldu demiş hocam? "Evet dostlar kadın çiçekte açan goncadir" Bu sözüm kadını obje gibi gören sözde erkelere adam görünumlere.. Kadima şiddete hayır der Alıntılar ile başbaşa bırakırken #okutunokusun #okuyalimokutalim Can hocama bu değerli eser çin teşekkür ederim. Sevgiyie Şiire Sevdalı Şaire Beyhan Uygur Bir damla tuzlu su daha yanaklarından süzüldü. Süzülen gözyaşı değil yüreğimden akan yaştı.Tuzlu aci çaresizliğin yaşı. Nefesimiz nefesi olacak onu seveceğiz sevgimizi hissederek güçlenecek. Gözler yalan söylemeyi bilmez. gözler yürekte ne varsa onu yansıtır. En azından bunu biliyordum AMAÇ Hasanlari Fatmaları tanımakti. Amaç öğrenciyi tanımaktı. #beyhanuygur #beyhan #kitapcafe #okuduklarım #kitapkokusu #kitaptanitimi #karasevda#siirdünyası#şiirdünyam#siir #şirince #benimşiirlerim #birhayalimvar #hemazhemçok #saire_nin_gunlugu #benimöyküm #siirsokakda #siirheryede #benimhikayem #hobinphoto #hobinsayfalar #hobimgrublar #hobinstye #kadınaşiddetehayır #keşfet #jeşfetteyiz #keşfetdeyim
Hayat ve İnsan
Çarpık Gülüşlü KızGün Semray · Sumru Yayınları · 20183 okunma