Filmlerde izlediklerimizi taklit edip aşkı ezbere yaşıyoruz. Mutlu ya da mutsuz biten hikâyelerin ardından normal hayatı hiçbir dizi ya da film vermiyor. Devamında ne olduğunu bilmediğimiz bir duygunun ezber tarafını oynuyor, kendiliğinden gelişen durumlara ayak uydurmakta zorlanıyoruz. Belki sorun izlediğimiz aşk filmlerindedir.
#kumdankale eserimizin devamı olarak kaleme alınan #aklımyanımdadeğil eseri ile kaldığım yerden devam ettim.
Karakterimiz kendilerine ayrı bir yol çizmeye çalışacak bu eserde tabi ne kadar başarılı olacaklar söyleyemem. Tam bir filmin ikinci bölümü olmuş gerçekten. İkiside neler yaşarlar neler. Aşk, ihtiras, arkadaşlık derken muhteşem bir kurgu okudum amaa sonu efsane bitti... Bu eseri size tam bir sır olarak bırakıyorum️
Yazarımızın kalemine bayılmıştım zaten bu da okuduğum ikinci eseri @basak_gunay_official Siz yazın biz okuyalım ve mümkün ise bitmeyen kitap yazın kaleminize bayılıyorum
🪶 Hiç çalmayacak şarkılarımıza ağlar içim. Kaybolan kelimelere, yitip giden cümlelere... Ve yüklemsiz kalır her duygum cümle içinde...
🪶 Ve bu hikaye de son yok... Üstüne yazılacak hiç bir cümle kalmadı artık. Cümlelerimi tavan arasına kaldırıp vu hikayenin devamını yaşamaya başlıyorum.
YAZILMAYACAK HİKAYEMİN İÇİNDE KAYBOLMAYA GİDİYORUM
️ @basak_gunay_official