2022 25. kitabı
Okunma: 19 Mart 2022 14:14
#Okudukbitti #UyurGezer #SebastianFitzek #312Sayfa #FitzekKülliyatı4 Amaç kafa yaktırmazsa, beceriyorsun bu işi sayın Fitzek Leon, bir sabah eşi Natalie’nin evi terketmesiyle uyanır. Natalie evi kaçarcasına terkeder ve Leon engel olamaz. Daha sonra Natalie’ye ulaşamayan Leon, uyuyup uyandıkça kendini bambaşka hallerde bulur ve fırının içerisinde spor ayakkabısını bulması ile doktoruna ulaşır. Sanırım hastalığım tekrar nüksetti️ Leon, rüyasında yatak odasında gizli bir kapı görür. Uyanınca dolabın arkasında kapıyı bulur, içeri girer ve ilerledikçe sesler gelir. Gelen ses ise Natalie’nin telefonunun sesidir. Leon telefonu alır ancak geri dönüş yolunu kaybeder. Karşısına çıkan ilk kapıdan girer ve kendini alt komşusunun banyosunda bulur. Leon, en yakın arkadaşı Sven maket projeyi almaya eve geldiğinde Leon her şeyi anlatır. Ancak yatak odasına gittiklerinde ne gizli kapı vardır ne de dolap yerinden kıpırdamaktadır️ Sven birgün sonra tekrar geldiğinde ise Leon hiçbir şey hatırlamamaktadır. Bu durum Sven’i iyice korkutmaya başlamıştır. Leon, her uyumasında kendini bambaşka tünellerde bulmakta, bir seferinde Natalie’yi bulmakta, başka seferinde farklı şeyler görmektedir. Sonrası mı sonrası tam bir kafa yakmaca. Oldukça güzel bir kafa yakmacaydı. Kitabın başından sonuna kadar soluk soluğa aktı. Neresi gerçek neresi kurgu neresi hayal ben çıkamadım içinden her konuda son derece başarılı bir kitap olmuş Lütfen kitap okuyalım ️️
UyurgezerSebastian Fitzek · Pegasus Yayınlar · 20171,052 okunma