Saklambaç kitap yorumu
Kitabın konusu :
Bir kasaba da amigo kız cinayeti başlangıcı 3 popüler kızın ve özellikle bir kızın ayrı tehdit almasını ve bu cinayetle ilgilenen dedektif ve geçmişlerin ve geçmemişlerin ve yalanların sobelemesi etrafında dönen bu hikaye aşırı gizem içeriyor
Kitap yorumum
Kitap aşırı akıcı ve güzel ilerledi elimden bırakmadım çünkü sürekli bir katil ha çıktı ha çıkacak diye bir baktım kitap bitmiş. Ben aşırı zevk aldım ve Erva Koç beklediğim üzere aşırı şaşırtıcı bir son ile bitti şahsen ben orda son sahnede farklı bir karakter ,spoi olmasın diye isim vermiyorum , görmeyi bekledim . Yine harikalar yaratmışsın. Üstteki kitap konusu yazarken de şuan kitap yorumu yaparken de spoi vermemeye aşırı özen gösteriyorum çünkü gerçekten spoisiz her anın zevkini yaşayarak okumanız gereken bir kitap +16 yaş gibi biraz ama tercih meselesi yine diyebilirim bir kaç olay var çok net değil ama var yani o olaylardan dolayı ama bence kesinlikle okuyun çünkü o olayların aşırı fazla üstünde bile yazar durmamış
Kitap tasarımı :
Sanki yabancı bir kitap havası var kitabın sanırım karakterlerin yabancı olmasından kaynaklı ama kitabın kendisi de öyle değil mi sizce de yorumlarınızı bekliyorum bu konuda benim kitap da kitabın her bir ayrıntısı da aşırı hoşuma gitti kesinlikle okumanızı tavsiye ederim öpüldünüz
"Kurt kuzu yalancı çoban ya da onlara kanan "
"Sobelendin"
"Çünkü ölmüş kişi günahtan özgür kılınmıştır."