Ehh...
2022 32. kitabı
Okunma: 03 Nisan 2022 19:16
Öncelikle ilk kitabın ikincisi niteliğinde bir kitap olarak çıktı ama olayların akışı sona kadar ilk kitaptan bağımsızdı. Sonu güzel bağlanmıştı ama tatmin etmedi. Korku- polisiye sevenler çerez olarak okuyabilir. Bence ne çok etkilenirler ne de beğnememezlik edebilirler. Tamamıyla orta seviye bir roman. Seçilen isimler garipti. Beğenemedim, bilerek sıradışı seçilmiş isimler olduğu için abes duruyordu. Bu durum genelde wattpad romanlarında oluyor, böyle bir kitapta olunca sırıttı. Olayların akışı fena değildi ama sürükleyici olduğunu söylersem yalan söylemiş olurum. Sürüklemedi beni bilakis bazen "Okuyayım bitsin artık" havasına bile girdim. İlk kitapta böyle olmamıştı, sürükleyici gelmişti. Karakterler arası ilişkiler iyi yansıtılmıştı. Atlas ve Kayra dışında... Sevgili oldukları birbirlerini sevdikleri yansıtılıyor ama sahneleri çok az, yabancı kalıyoruz. Üstelik Kayra'nın son sahnelerinde Atlas'ın tepkileri çok garip geldi. Onca şeyi öğrenmiş bir insan üstüne bunu yaşayınca şahsen çıldırır ama Atlas gayet soğukkanlıydı. Talya ve Ala ise tamamen belirsiz bir ilişkiydi. Yakın arkadaş gibilerdi ama sonunda soru işareti bıraktı. Hoştu. Kısacası polisiye, korku bağlamında orta şeker bir kitap.
Bodrum KatıIşıl Işık · Yediveren Yayınları · 20221,567 okunma
1.163 Gösterim