Kitap ismi,kapağı, ithafı ve içinde barındırdığı daha bir çok özellik ile beni kendine hapsetti resmen.
Kitabı çoktan bitirmiş olmama rağmen hâlâ açıp baktığım sayfalar, yine yeniden okuduğum satırlar beni etkilemeye devam ediyor.
Kitabın arka kapağında "...hayatın döngüsünü okurlarının kalplerini kanatacak bir hikâyeye dönüştürüyor. "yazıyor. Daha haklı ve gerçek bir anlatım okumadım. Kelimeler ile resmen kalbinizi ve beyninizi delik deşik ediyor.
Hepimizin beyninde arkada devamlı çalan sesler vardır. Ve bu sesleri susturmanın yolu olarak ya kafatasimizi patlatmalıyız ya da sesin kaynağını bulmalıyız. Ses kesilince Bülent gibi elimize bavulumuzu alıp hicbir tanidigimizin olmadığı köyümüze dönmeliyiz.
Kitapla, bana hissettirdikleri ile ilgili yüzlerce cümle yazabilirim ama hepsi boşa çaba olur.
Sevgili @_aysegulgenc_ kelimeler ile resmen kalbinizi ve beyninizi delik deşik ediyor.
Kitabın çıkış noktası olan saatlere farklı bakmaya başladım diyebilirim .
⏰
"Saat kurulunca, insan kırılınca yerinde duramaz artık. "
"Yoldan başka her şeye kör olan yolun getirdiğine razı olur. Ben kurulmak için kırılmaya razıyım. "
⏰
"Yaşamak kadar çürümek de bir hayat belirtisidir, paslanmak ve yanmak da öyle. Her an bitecek bir hayatın belirtisi. "
⏰
"Ben kiminle kavga tutuşsam kaybederim. Kendimle bile."