2022 23. kitabı
Bugün sizlere beni çok hassas olduğum bir yerden yakalayan bir kitap ile geldim. " #İsimsiz " Diyeceksiniz ki ne alaka bu isimle... Evlatlar nasılki babaları için herşeyi yapabilirse bir babayı düşünün evladının saçının teline zarar gelse neler yapar , neye - kime dönüşür. Kahramanımız baba Onur. Gündelik rutininde kızı Maya'yı okula bırakmadan önce bankaya uğraması gerekir ve ömrünce bunun pişmanlığını yaşayacağını bilmez.. Tüm olay aslında tamda burda başlar. Döndüğünde Maya kanlar içindedir sonrasında hastanede bulurlar kendilerini. Bir baba düşünün gözlerini açtığında kızı yoğun bakımda... Onur'un tüm yaşamı bununla beraber bambaşka bir yola evrilir. Kızını o yoğun bakıma mahkum edenleri bulucaktır.. Peki Onur bunun için ne yaptı? Arabayı çalan kızını bu hale getiren kimdi ? Polislerden önce kızının canına kast edenleri bulabilecek midir? Ya bulduğunda onları adalete teslim edecek mi ? Bu ve daha fazla soru cevabın içinde bulunduğu muazzam bir eserdi. Yanında farklı bir olayada daha şahitlik edeceğiz. Kitabımız 700 sayfa. Biraz kalın gelmesi gözünüzü korkutmasın sizi illaki yakalıyor ve merakınızdan nasıl bittiğini anlamıyorsunuz. Anlatım gayet güzeldi. Kitaptan çok net bir şekilde4 sezon dizi 3 seride kitap çıkarmış. Kurgu gayet sağlam ve araştırmaya dayalı olduğu belliydi. Hocamızın kalemi gayet kuvvetli ve sade. Polisiye ve gerilim severlere şiddetle tavsiyemdir.
İnsan
İsimsizNecmi Şen · Karina Yayınevi · 202219 okunma