Broke & Light
“Kurduğumuz cümleler en güçlü sihirlerimizdir.. İnsanı hem yaralayabilir, hem iyileştirebilirler.”
Bir harry potter hayranı..
Ama kendi de bir kurgu..
“Sırf sen bir çay kaşığınım duygusal zenginliğine sahipsin diye sanma ki hepimiz öyleyiz.”
Işıl; Annesi babası boşanmış, kahvecide çalışan ve hayatında sayılı insanlar bulunduran kendini sevemeyen ama aslında pırıl pırıl bir geç kız..
Ve yotube dan takip ettiği bay S. Ona platonik aşık ve bir gün kahvecide karşısında gördüğün de evrenin ona bir mesaj verdiğini düşünüp, Her canlı yayın sonrası bay S nin dediklerini kendine uygulayam ve kendini saçma sapan hallere sokup yine de bay s dikkatini çekemediğin de en yakın arkadaşların’dan yardım isteyip planını ortaya koyuyor.. Kedisi ve dağınık haliyle aslında uyumsuz gören okuduğu okulda kaldığı dersten cezalar alan ve profosör ile zaman geçireceği için mutsuz olan ışıl dur durak bilmeyen yaşantısını ve etrafında aslında gerçekte olan şeyleri görmediğini zamanla anlıyor..Herşey için geç kaldığını düşünüp, arabasını kedisini en yakın arkadaşlarını kaybeden ışıl annesine bu zamana kadar söylemediği sözleri söylerken aslında kendisinin farkına varıyor,kurguladığı hayal alemini gerçekleştirmek insanlar aslında onun hep yanındayken o hep ulaşılması zor şeyleri istediğini annesinin küçükken aslında ona davranışlarından dolayı olduğunu anladığında ise herşey için geç kalıyor..
Burak; Işılın en yakın arkadaşı bir karikatür çizimcisi hayalleri var ama ona bırakılan miras herşeyden önemli..Asosyal olması dışında tek yakın arkadaşı ışıl , arabası ve kedisi zamanla ışılın ortamında kendini bulsa da mutsuz bir gençlik geçiren hayalleri için çabalayan burak bir gün ışılı hayatından çıkarıyor..
Kendini sevmeyen birinin en kötü yaptığı şey kendine kendinin olmadığı kişi gibi davranmasıdır..
Spoi vermemek için direnen ben umarım az da olsa duygularımı yansıtabilmişimdir ve yine burda bilin bakalım gelecekten hangi karakterleri görüyoruz?
Yine harika bir kurguydu harry potter alıntıları hayal dünyası ve çizimler beni çok eğlendirdi eminim herkesi eğlendiricektir..