·352 syf.····Okunma: 08 Nisan 2022 04:56 But home is a choice.
And she has chosen Gallant.
…
Olivia benim güçlü kızım ⭐️ Kitap Olivia’nın yetiştirme yurdundayken aldığı bir mektupla olmadığını sandığı ailesinin yanına gelmesiyle başlıyor. Ama geldiğinde öğrendiğine göre ona mektubu yollayan amcası aslında bir sene önce ölmüş. Gizem böyle başlıyor. Aslında deli sandığı annesinin günlüğüne sarılan, evin sırlarını aralamaya çalışan ve babasının gizemini çözmeye çalışıyor kızımız. Olivia konuşamıyor bu arada. O yüzden kitap biraz diyalog açısından durgundu. Daha çok iç düşünceler üzerinden gidiyordu ve temposu yavaştı. Bir yerden sonra gizemi çözüyorsunuz ama karakterler inatla açıklamıyor. Kitabın içine girip yeter artık söyleyin diye sarsasım geldi herkesi. Son 60 sayfa gayet olaylıydı tam istediğim şeyi verdi keşke kitabın geneline yedirilseydi. Matthew’a aşırı üzüldüm. Sonu da tabi yine olaylar bitti ama hikayeyi kendinize göre tamamlayın şeklinde Schwab tarzında bitti⭐️Okunur mu, okunur. Çok sevdim mi? Hayır. Ama dark ve gizemli bir şeyler arıyorsanız okumanızı tavsiye ederim.