Can Yakan Plot Holes
2022 24. kitabı
Okunma: 10 Nisan 2022 02:21
Okuması çok keyifli ve heyecanlı bir kitaptı. Antik Yunan kültüründen ögeler olması kitabı benim için daha da güzel kıldı. Konusu da çok merak uyandırıcıydı, her şeyi hemen öğrenmek istedim hatta bir yerden sonra sayfaları yutmak istermişçesine okumaya başladım. Ama... Ngl bu "ama" beni çok üzdü, goodreads'teki yorumları okuyunca kitaptaki büyük bir plot hole'u gördüm ve biraz hayal kırıklığına uğradım. Plot twisti ilk okuduğumda şok oldum, gerçekten beklemiyordum ve bu benim için çok nadir olan bir şey çünkü genelde sona yaklaştıkça plot twisti çözebiliyorum. Bu konuda artı puan verebiliyorum ama *SPOILER ALERT* Alicia'nın ölümcül dozda aldığı morfinden sonra günlüğe o kadar uzun bir yazı yazması sonra da günlüğü tablosunun arkasına saklaması İMKANSIZ bir şey. Ayrıca polis Alicia'nın elini kolunu bağlayan ipleri ve diğer sandalyeyi de nasıl göremedi? Kayıtlarda sadece Gabriel'ın bağlı olduğu, Alicia'nın da bileklerinin kesik olduğu yazıyordu. Yazar bunları nasıl gözden kaçırmış hiç anlayamıyorum. Keşke o kısmı başka türlü yazsaydı da hikayeye böyle kıymasaydı. Bazı okuyucular küçük birkaç plot hole daha bulmuşlar ama ben onları o kadar önemsemedim. Neyse uzun lafın kısası bu 8 puan hikayenin sürükleyici olmasına ve antik Yunan dokunuşlarına verilmiştir.
Sessiz HastaAlex Michaelides · Domingo Yayınevi · 202313bin okunma