Puan vermedi·560 syf.····Okunma: 13 Nisan 2022 00:09 #çıkmazaşk
Sadece Aşk için dünyaya gelip gitmeye değer yazıyor kitabın kapağında. Aşk için değer mi bilmem ama bu kitap Rabert için okumaya değer.
Los Angeles da başarılı bir modacı olan Vivien beş yıldır sürdürdüğü birlikletiliğini artık evlilikle taçlandırmak ister. Sevgilisi Micheal buna pek yanaşmasa da Vivien gözünü karartıp Micheal'e evlenme teklifi etmeye karar verir. Ama ne yazık ki Bir alış veriş mağzazasın da sevgilisinin eşi ve çocuğu ile karşılaşarak acı gerçekleri öğrenir . Bunun üzerine işini bırakıp Londra' ya annesinin yanına döner. Hayattan ve aşktan soğuyan Vivien yirmi beş yaşında olmasına rağmen artık hayatına bir erkek almamaya ve babasız, suni döllenme yöntemiyle bir çocuk sahibi olup kendi ailesini kurmaya karar verir. Bu düşüncesini arkadaşlarına anlatan Vivien arkadaslariyla birlikte Los Angeles yollarına koyulur ve Dr David ile birlikte gerekli işlemler başlatılır. Ama Gelin görün ki her şey çıkmaz aşk sokağına girmiş, planın dışına çıkmıştır. Klinikte çıkan yangın sonrası Vivien'e enjekte edilecek tüp karışmış ve bu karışıklık, ailesi tarafından yurdundan kovulan, kardeşinin ölümüyle suçlanan Robert'i bulmuştur. Buna ne Robert ne de Vivien hazır olmasa da kader ağlarını örmüş Vivien gibi bir; canım okuma arkadaşım Rüya'mın tabiriyle (Salak) ı dağ gibi taş gibi Robert'imin başına sarmıştır. Artık Vivien hamile mız mız çekilmez bir anne adayıdır. Aylar sonra dünyaya gelen bebegin zamanla kanser hastası olduğu öğrenildiğine her şey gün yüzüne çıkar çünkü bebeğin kurtulması için ikinci bir bebek gereklidir. Gerçekleri öğrenen ikili zaman içerisinde birbirlerine karşı bir şeyler hissetseler de Robert yaşadığı acılar sonrası hayata küsmüş, ölüme kollarını açmış ve bunun için her yolu denemiştir. Ve değil bir bebek bir kadını bile hayatına almak istemez. Robert, canım benim senin daha çekeceğin var sen nereye gidiyorsun Vivien canına okuyacak senin daha çok çekeceksin cookk Vivien çocuğunun babasının hoşlandığı adam olduğunu öğrendiğinde ikinci çocuk için Robert'in yakasına yapışır ve çocuğunu kurtarmak için Suni döllenme yoluyla tekrar bir çocuk sahibi olmak ister ama aylar gecse de hamile kalamaz ve doğal yollarla çocuk yapmak için aynı ev de yaşamaya başlarlar. Vivien çok mız mız bir karakterdi düğünlerde elinde mendili halay başı olur ya o da elinde mendili ağlak başıydı resmen akordu bozuk keman gibi sürekli sorun çıkartarak dolaştı ortalıkta buldu gül gibi adamı ama vaz geçmedi saçma hallerinden. Ben ce siz Robert hatrina okuyun bu kitabı.