2022 37. kitabı
Okunma: 15 Nisan 2022 00:05
Zaman Gezginleri serisinin ikinci eseri Miranda ile hepinize merhabalar. Sibel ve Kerim ile ilk eserde tanışmıştık. Şimdi bu aşkın meyvesi, güzeller güzeli Miranda ile tanışma zamanı. Sibel, yaptığı zaman yolculuğunda Kerim'e aşık olup, verdiği karar ile zamanına geri dönmüştü. İlerleyen zamanda bunun pişmanlığını fazlası ile yaşayacak olan Sibel'in tek tesellisi karnındaki çocuğudur. Kerim ise Sibel'in gidişinden baya etkilenip zor bir toparlanma süreci yaşamıştır. Kariyerinin en güzel zamanını yaşayan Kerim'e bir gün bir zarf gelir ve içinden bir kız çocuğunun fotoğrafı çıkar. Bu kız çocuğu hem gizemli sevdiği Sibel'e hem de Kerim'e çok benzemektedir. Kerim'in hayatı bir anda tersine döner. Bu zarfın ona nasıl geldiğini bulmaya çalışırken, Sibel'i ne kadar özlediğini de tekrar anlamış olur. Bu kitapta farklı olarak Sibel'in yeni dünyasına gidiyoruz. Ordaki hayat, yapılan çalışmalar çok güzel bir üslup ile anlatılmış okuyucuya. Kendinizi aşk dolu bir bilim-kurgu filminin içinde hissediyorsunuz. Ve Kerim, Sibel'i ve bebeğini bulmak için araştırmalara başlar. Çok güzel bir macera alıp götürür okuyucusunu. Çok seviyorum @hasansarac1951 kalemini. Çok başarılı, akıcı ve güzel bir üslup ile kaleme alınan çok güzel bir seri. Üçüncü kitapta elime ulaştı ve heyecan ile okumayı bekliyorum. Mutlaka okumanız gereken bir seri. Yeni eserlerde görüşmek üzere değerli kitap dostları sevgi ile kalın ve kalbinizin bir köşesine kitaplar dizmeyi unutmayın.
MirandaHasan Saraç · Parana Yayınları · 202138 okunma