·440 syf.····Okunma: 13 Nisan 2022 13:24 #OkudumBitti
#KupaValesi
#AndrewGross
#440Sayfa
️ Babası Charlie gibi madde bağımlısı olan Evan, geçirdiği son kriz sonrası rehabilitasyon merkezinden salınır ve bir uçurumdan atlayarak intihar eder.
️ Amcası doktor Jay cenazeye katıldıktan sonra otopsi raporu ve diğer evrakları inceledikten sonra intihar olmama ihtimalinden şüphelenir.
️ Jay sorularına cevap bulamadıkça daha da işkillenir. Evan’ın bir arkadaşı ölmeden bir kaç hafta önce bir polisin kendisini sorduğunu söyler ve kim olduğunu tarif eder. Bir gün sonra ise o polis memuru da evinde intihar etmiş olarak bulunur. İki ceset arasında bağlantı arayan Jay, Evan’ın üzerinden çıkan bir göz şeklinin intihar eden polisin vücuduna kazındığını görür.
️ Jay olayları deştikçe Charlie tedirgin olur ve bir şeylerden korkmaya başlar. Geçmişi daha fazla deşmemesini ister ancak Jay geri adım atmaz.
️ Geçmişe gidildikçe, sırlar açığa çıktıkça, çember iyice daralmakta, ilmek boğaza geçmektedir. Tam her şey çözüldü derken daha büyük bir soru çıkar ortaya; Kupa Valesini biliyor musun Jay
️ Tempo ve aksiyon olarak beklentiyi karşıladı ancak final sevdiğim yönde olan ters köşe kitaplardan değildi sıkılmadan, akıcı şekilde okuttu kendini şiddetle tavsiye etmem Ancak tavsiyem olur kendileri
Lütfen kitap okuyalım ️️