Puan vermedi·286 syf.····Okunma: 19 Nisan 2022 04:34 Genç ve yakışıklı bir gencin mazoşizmin acısıyla
renklenmiş dünyası...
Bu acıdan alınan haz, ölüme yaklaştıkça
hissedilen doyum...
Yaşlı, göbekli bir holding patronunun cinsel tercihi
nedeniyle varoşların kasketli orta yaşlı erkeklerinde
aradığı yakınlık...
• Üç kuşak boyunca sürüp gelen fahişeliğin kadının
ruhunu paramparça edişi...
Tüm bunlar, yani insana ait olan hiçbir şey yabancı
değildir bize... Dr. Gülseren Budayıcıoğlu insan
denen bu muhteşem ve bir o kadar da karmaşık varlığa
ait sahici yaşam hikâyeleri sunuyor.
Bazen dehşete kapılacak,
çöğu zaman da hüzünleneceksiniz
Psikiyatrisi Or.
Gülseren
Budayıcıoğlu
Gulseren Budayıcıoglu'nun ilk kitabı ile tanışmak bu Günahın üç Rengi ile oldu.
Ailenin çocuk gelişiminde ki rolünün ne kadar da önemli olduğunu inanılmaz bir okadar da gerçek hayat hikayeleri kaleme almış ki hayran olmamak elde değil bir taraftan öğretici bir okadar hüzünlü gerçek yaşamlar..
Ailenin bilerek veya bilmeyerek yaptığı yanlışların çocuğun yetişmesinde ileriki hayatında ona kişilik gelişimde ki rolü gözler önüne seriyor . Çocuklarına iyilik yaptığını zannederken aslında onun hayatına ne kadar çok büyük zarar verdiğini keşke görebilseler o çocuk yetişkin bir birey olduğunda ziyan olmasa . Açılan o yaralar kolay kolay iyilesmiyor insanın hep derinlerinde bir yerde kalıyor . İnsanın karşına hep böyle Gülseren hanım gibi psiyattir çıkmıyor ki herşeyi tedavi eden insanı iyileştiren onu yaşama yeniden kazandıran , insan bu hikayeleri okuyunca sihirli bir değnek le herşeyi düzeltesi herkesin mutlu olmasına vesile olası geliyor .
Çocukları olan Ailelerin mutlaka okuması , birer ders çıkarması için okuması gereken bir kitap ..