2022 27. kitabı
Okunma: 21 Nisan 2022 19:28
Necmettin Erbakan dünyayı yöneten güçlerin hakimiyetleri kurmak ve devam etmek için yaptıkları çeşitli entrikaları tek tek ele almakta.. oynadıkları oyunları, insanlağa vaaddettikleri utopyaları ve bunların insanlığı nasıl bir çıkmaza sürüklediğinden bahsetmekte.. bu oyunlara karşı muslumanların ortak bir pazar kurup ilişkilerini güçlendirmeleri için proje hazırlayıp bu projenin yürürlüğe geçmesi için elinden gelen çabayı gösterdi çıkan engelleri teker teker yılmadan önüne geçmeye çalıştı vazgeçmeyi hiçbir zaman düşünmedi çünkü dava İslam davasıydı bizim gibi gençlerinden bu şekilde kendileri yetiştirip İslam davasını dert edinmesini de istemekte.. Tek hak davanın İslam olduğu bu dava için hizmet edilmesi gerektiğini beyan etmekte.. yapılan işlerin Allah rızası gözetilerek yapılması gerektiğini söylemektedir. Kitabında siyasi yola neden girdiğinden tütün bütün ideolojik görüşlerin hangi amaçla yapıldığını bunların pratiğe dökülmesi noktasında meydana gelmiş ve gelecek yansımaların insanlığa verdikleri zararları anlatmaktadır. Yapmak istediği birçok projeyi gerçeklerdi bir kısmına ömrü yetmedi bir kısmıda ise engellenmeye çalışıldı..Kitabı okuyunca daha iyi bir şekilde anlayacaksınız.. siyasi bir kitap olduğunu düşünüp ön yargılı yaklaşmayın.. okunması gereken bir kitap olduğunu düşünüyorum.. şimdilik okuyan herkese hayırlı okumalar dilerim..
DavamNecmettin Erbakan · Mgv Yayınları · 20176bin okunma