Yazarın diğer serisi Meave Kerrignan'ın gölgesinde kaldığı için hak ettiği değerin daha azını gören bir kitap, Çünkü insanlar bu seriyi nedense polisiye olarak değerlendiriyor ama hayır bu seri polisiye değil. Kitaba veya serinin tamamına polisiye gözüyle bakarsanız evet fazlasıyla vasat bir kitap dersiniz ancak ne Jess Tennant polis ne de bu seri polisiye sadece polisiyecilik oynayan polisin işine burnunu sokan ve bana göre adrenalin bağımlısı olan bi baş karakterimiz var kitap gençik edebiyat türünde gayet güzel bir kitap ve kendini okutturuyor mu evet hatta kendime gün içerisindeki diğer sorumluluklarımı hatırlatmasam aynı günce başladığım gibi bitirirdim 280 sayfacık bir kitap ve dili de gayet akıcı zaten.. Okuyan bilir yalan oyunu serisini bu kitaptan sonra okudum ve bol bol Freya'yı hatırladım (zaten hikayedede benzerlik var sayılır) bu kitabı okurkende yalan oyunu serisini bol bol hatırladım :) eğer okumaya bu tarz da devam etmek isterseniz gayet güzel bir kitap ama polisiye hayallerine kapılıp jean christophe grange tarzı birşey arıyorsanız okumayın hayalleriniz karşılanmayacak.. serinin diğer kitapları Kimsenin Freya'dan Haberi Yok ve 2. kitap Bundan Kimseye Bahsetme