·440 syf.····Okunma: 23 Nisan 2022 20:42 Xavier Hammond veya 'X' yanan bir binadan bir çocuk ve adam kurtarırken çok ağır yanıklarla yaralanan bir asker . Geçmişi çok travma dolu bunu anca orduya girerek dengeye oturtabilmiş bir miktar . Babasının çocukken onu kız kardeşini ve annesini devamlı dövmesi ve onları koruyamaması adamın ilk travması . Sonrasında X 13 yaşına gelince baba bunları terk edip gidiyor aslında daha iyi ama parasız kalıyorlar . X bazı pis işlere karışıyor para kazanmak için 16 yaşındayken bu işler yüzünden mafyadan adamlar annesini ve kız kardeşini öldürünce adam daha beter duruma geliyor doğal olarak :((( O sırada bir rahip bunu alıp oğlu gibi göz kulak oluyor sonrasında 19 yaşında ordu devreye giriyor .
Nori Prinz hastanenin yanık bölümünde çalışan bir hemşire onunda ailesi sıkıntılı . Babasının alkol problemi yüzünden annesi ile boşanmışlar ama her ikisi ile yine Nori ilgileniyor devamlı . 4 senedir beraber olduğu zengin düzgün bir erkek arkadaşı var beraber soft bdsm şeklinde takılıyorlar .
Sonuçta X Nori'nin çalıştığı hastaneye getiriliyor kız adamın kimsesi olmadığını anlayınca ayrıca ona anlam veremediği ilgi duyduğundan 3 ay hastanede kaldığı sürece çok ilgileniyor onla . En sonunda X hastaneden çıkıp ayrı şehre rahip dostunun ona verdiği devasa eve dönüyor . Bu sırada Noir erkek arkadaşı ile anlaşıp ayrılıyorlar her ikisi daha derin aşk istiyor zira . Rahip Noir'e ulaşıp ondan X 'in bakımı için yardım istiyor gelip yatılı kalmalı . Kızda değişiklik olsun ayrıca X 'e yardım olsun diye gidip çalışmaya başlıyor . Bundan sonra tabi aralarında yakınlaşma başlıyor adamın yaraları ayrı travma geçmişi zaten duble travma oldukça meşakkatli bir ilişki oldu sonuçta :)