Mart 2016
CreateSpace Independent Publishing Platform
İngilizce

2022 138. kitabı
Okunma: 23 Nisan 2022 20:42
Xavier Hammond veya 'X' yanan bir binadan bir çocuk ve adam kurtarırken çok ağır yanıklarla yaralanan bir asker . Geçmişi çok travma dolu bunu anca orduya girerek dengeye oturtabilmiş bir miktar . Babasının çocukken onu kız kardeşini ve annesini devamlı dövmesi ve onları koruyamaması adamın ilk travması . Sonrasında X 13 yaşına gelince baba bunları terk edip gidiyor aslında daha iyi ama parasız kalıyorlar . X bazı pis işlere karışıyor para kazanmak için 16 yaşındayken bu işler yüzünden mafyadan adamlar annesini ve kız kardeşini öldürünce adam daha beter duruma geliyor doğal olarak :((( O sırada bir rahip bunu alıp oğlu gibi göz kulak oluyor sonrasında 19 yaşında ordu devreye giriyor . Nori Prinz hastanenin yanık bölümünde çalışan bir hemşire onunda ailesi sıkıntılı . Babasının alkol problemi yüzünden annesi ile boşanmışlar ama her ikisi ile yine Nori ilgileniyor devamlı . 4 senedir beraber olduğu zengin düzgün bir erkek arkadaşı var beraber soft bdsm şeklinde takılıyorlar . Sonuçta X Nori'nin çalıştığı hastaneye getiriliyor kız adamın kimsesi olmadığını anlayınca ayrıca ona anlam veremediği ilgi duyduğundan 3 ay hastanede kaldığı sürece çok ilgileniyor onla . En sonunda X hastaneden çıkıp ayrı şehre rahip dostunun ona verdiği devasa eve dönüyor . Bu sırada Noir erkek arkadaşı ile anlaşıp ayrılıyorlar her ikisi daha derin aşk istiyor zira . Rahip Noir'e ulaşıp ondan X 'in bakımı için yardım istiyor gelip yatılı kalmalı . Kızda değişiklik olsun ayrıca X 'e yardım olsun diye gidip çalışmaya başlıyor . Bundan sonra tabi aralarında yakınlaşma başlıyor adamın yaraları ayrı travma geçmişi zaten duble travma oldukça meşakkatli bir ilişki oldu sonuçta :)
Dom XM. S. Parker · CreateSpace Independent Publishing Platform · 20162 okunma

M. S. ParkerYazar · 4 kitap
M. S. Parker, USA Today'in en çok satan kitaplarından biri ve erotik romantik seriler Club Privè ve The Scottish Billionaires'ın yazarıdır. Las Vegas'ta yaşayan yazar, havuz başında dizüstü bilgisayarını kullanarak bir sonraki baharatlı aşk romanını yazmayı seviyor. Büyürken dansçı, aktör veya yazar olmak istiyordu. Şimdiye kadar sadece ikincisi gerçekleşti, ancak MS Parker henüz dans ayakkabılarını emekliye ayırmadı. Hâlâ Dancing With the Stars'a katılması için çağrı bekliyor. M. S. yazmadığı zamanlarda genellikle kitap okurken bulunur - aman, bunu unutalım! O her zaman yazar.