Puan vermedi·400 syf.·
2022 21. kitabı
"... Seninle ortak tanıdıklarımız var. En önemlisi de eroin. Tam 4 yıl 3 ay 16 gün önce terk ettim sevgilim... Ve ortak bir hedefimiz varmış. Edebiyatı eroinle tanıştırmak! Yıllarca hayalini kurduğum bir şeydi bu. Yazmak eroini yazmak. Unutulmuş insanları, yitirdiklerini yazmak! Ama sadece eroini değil, onca kitapta eksik olan sevgiyi de yazmak istemiştim. Tıpkı senin gibi. Eroini anlatan herkes sevgi eksikliğinde, yapayalnız, terkedilmiş insanlardı, Dünya gibi. Ama hiç kimse Eylül'ü anlatmıyordu.hiç kimse, mutluluğu dymuş bir insanın da eroine dokunabileceğini bilmiyordu sanki. Oysa bilen birileri varmış... o kadar güzel belirtmişsin ki bu gerçeği. Sana yürekten teşekkür ediyorum. Benim yapamadığımı yapıp bana cesaret verdiğin için..." Elime bu kitabı aldığımda ismi bana tuhaf gelmişti, ben bu kitabı niye okuyum diye düşündüm ama bir baktım kitap 400 sayfalık ve ben için çok merak ettim acaba bu 400 sayfalık içine ne yazılmış... Eroinle Dans ne diye aldım elime ve okumaya başladım gerçekten de doğru söylüyor , arkadaşlar insanları Öyle bir yoldan çıkarıyor ki aslinda Eylül kitapta anlatılan Eylül isimli karakter kız üniversiteye başlamış üniversite okuması gereken bir öğrenci ama bu öğrenci arkadaşları tarafından eroin ile tanıştırıyor... Oradan çıkarmamız gereken bir sürü ders var ... üniversite ortamında insanları nasıl değiştiğini Arkadaşların nasıl insanı yoldan çıkarttığını Yani bir arkadaş insan o kadar farklı bir ortama koyuyor ki karakteri aslında hiç uyumayan farklı bir karaktere bölünmüş bir karakter anlatıyor bu romandan ve gerçekten de çok güzel bir roman hayatımı etki ettimi Evet . Bir daha olsa bir daha okurum... Aile kavramı çok önemli ya güya bizim toplumuzda, Ozaman çocuklarınız 18 yaşına gelince özgürlük denen saçma zihniyeti onlardan uzaklaşın... Batı 18 yaşına gelen her çocuğu sokağa atıyor ne yaparsa yapar demi, Biz ne yapıyoruz gençlerimiz 18 yaşına gelince üniversite gönderiyoruz... Sizce burda bir çelişki yok mudur? Var işte biz çocuklarımız batıya okumaya gönderiyoruz demi Gerisini artık siz düşünün... Eğer bir gün biri bana gelirse ben arkadaşıma çok güveniyorum, O benim için her şeyi yapar, çok seviyorum onu o da beni çok seviyor, Eğer böyle bir ile karşılaşırsam bu kitabı ona tavsiye ederim..!
İnsan ve Duygular
Eroinle DansCanan Tan · Altın Kitaplar · 201221,6bin okunma
Kitabı okumayıp pişman olmayın bence
Knk okul açılsın Piraye kitabını vereyim sana