Şaşırmamak mümkün değil
2022 10. kitabı
Okunma: 30 Nisan 2022 01:29
Zülfü livaneli'nin okuduğum ilk kitabı gerçekten okunması gereken bir baş yapıt olmuş. Eleştirilecek bazı bir kaç noktalar olabilir fakat ben çok beğendim. Bende çok güzel bir etki bıraktı. Okurken gazeteci kız gibi merakla ve heyecanla sayfaları çevirerek okudum. Çok sürükleyici, akıcı ve bir o kadar da çok şaşırtacak bir eser. Bir inşaat mühendisi yaşadığı yerde bir cinayet vasıtasıyla gazeteci kızla tanışır. Kendisine kurgu ve gerçeğin karıştığı hikayeler anlatır. Bu hikayelerin yanı sıra bir cinayet olayının'da anlatıldığı roman son sayfalarında'da şaşırtıcı ve bir o kadarda inanılmazdır. Dikkat Spoiler İçerir En çok etkilendiğim yer Ludmilla'nın Mehmet'e ihaneti. Ludmilla'nın kendisini ihbar ettiğini öğrendikten sonra Mehmet gibi çok şaşırdım okurken tüylerim diken diken oldu hiç beklemiyordum o yüzden çok etkilendim. Bu eser ile birlikte Livane'nin diğer kitaplarını da merak etmemi sağladı.
Kardeşimin HikayesiZülfü Livaneli · Doğan Kitap · 2019126,4bin okunma
Zülfü Livaneli kitapları size bir kitaptan daha fazlasını verir araştırmayı hatta yeni bilgileri . Şimdiden bundan sonraki kitapları keyifle okuyun
Çağatay Gülle
Bahsettiğiniz kitabı yok şimdilik serenat tan sonra Huzursuzluk kitabını okumayı düşünüyorum sonra önerdiğiniz kitabı okurum mutlaka teşekkür ederim :)