Bu sefer de karantina 1 hakkında incelememi vereceğim sizlere.
Karantina oldukça güzel bir kitap bence. Okuyabilirsiniz. Ama kesinlikle 12+ olabilir. Siz bilirsiniz. Kitapta oldukça aksiyon hatta ben okurken aksiyondan ve maceradan gerildiğim yerler biel oldu. Bu kitapta mahşerin dört atlısının başlangıcı gözüküyor. Zeynep yeni geldiği okulun ilk gününde okul salgından dolayı karantinaya alınıgor. Elektrikler kesiliyor. Zeynep koridorda ilerlerken ölü bir cesed görüyor. Onur onu görüyor ve eliyle bağırmaması için ağzını kapatıyor. Burak ve Mert ile tanışıyor Zeynep. Burak ve mert onurun en yakın arkadaşları. Onurun babası okul müdürü. Bu mahşerin dört atlısı katili bulmaya çalışıyor. Cesedi taşıyorlar. Daha sonra okul sorguya alınıyor. Onur herkezden sonra sorguya tekrar alınıyor. Görüntüler çıkıyor. Onur'a çok benzeyen aynı saç rengine sahip birisi gözüküyor kameralarda. Ama onurun olduğunu sonradan fark ediyorlar. Ve onlar farke tmeden önce onur hapishaneye biel kaldırılıyor. Onurun hiç bir suçu yoktu. Aslında hepsi babasının yüzündendi. Bu işi babası yapmıştı çünkü intikam almak istiyordu. Onura hep yardım eden onu hep seven babası aslında annesini öldürmüştü onurun. Neden mi? Çünkü onurun annesi başka birisini sevmişti.
`Tiffany`