Dinlədiyim ilk səsli kitab)
2022 6. kitabı
Okunma: 01 Mayıs 2022 18:55
Bu kitab Koreya ədəbiyyatından dinlədiyim ilk səsli kitab oldu( kitabı Dinlebi proqramından pulsuz şəklidə dinləmişəm) Düzünü desəm hardan necə başlayım heç bilmirəm. Kitabda qorxu-gerilim demək olarki ifrat dərəcədə hiss edilmir. Bütün hadisələr aramla baş verir. Kitab çox axıcı şəkildə irəlilədi mənim üçün. Baş qəhrəmanımız Yucin Han səhər oyanır və anasını qanlar içində görür və hadisələr elə burdan başlayır. Psixoloji problemi olsada Yucin mənə heç də itici xarakter olaraq gəlmədi) Əslində çox marağımı çəkdi. Onun düşüncələri, özü ilə monoloqları, səsli olmayan düşüncələri, verdiyi cavablar bu kitabı yaxşıki dinlədim deyə biləcəyim nüanslardan oldu. Sevmədiyim xarakter onun xalası oldu) bilmirəm niyə amma günahkar, psixoloji sarsıntılar keçirən Yucin olsada, xalasını sevə bilmədim. Və kitabdaki heç bir hadisə kitabın adıyla uyğun gəlmir, "yaxşı övlad" a dair bir mövzuya rast gəlmədim. Kitabı şiddətlə oxumağınızı tövsiyə edirəm. Həyəcanı və qorxunu aramla yaşayacağınız bir kitab olacağına əminəm. Mən sevdimsə demək ki siz də sevəcəksiniz bu kitabı :) Öncəliklə kitabı tövsiyə edən @flower_0000 , Kitabı pulsuz şəkildə dinləmək üçün hədiyyə etdiyinə görə admiral914 , və Dronqo təşəkkür edirəm)
Korku-Gerilim
İyi EvlatYou-jeong Jeong · Doğan Kitap · 2021162 okunma
Bu arada əlimdən gəlsə ətrafımdakı hərkəsə qulaq asdıraram kitabı, onunçün yenə qulaq asmaq istəyən osla deyin mənə
Yaxşı❤️
Orda mən də ən çox xalasına nifrət etdim, mənə hər ailə məsələsinə burnunu soxan yaxınlarımı xatırlatdı.. Bu arada mənə elə gəlir "İyi evlat", kitabın adı ironi olaraq belə qoyulub çünki ananın bütün çabalarıyla yaxşı övlad olmasını istədiyi biri elə ananın əliylə həyatı , gələcəyi, arzuları məhv olmuş bir gəncə çevrilir. Yəni burda iyi evlat yetişdirmək istəyərkən, yalnış davranışlarla bunun əksini yetişdirmiş bir anaya dərs vermək istərcəsinə qoyulub ad sanki . Mən kitabın adına elə qulaq asan vaxtdan bu mənanı verdim. Ümumən yazar psixoloji nüansları çox gözəl ifadə eliyib, belə valideyn-uşaq ilişkiləri çoxdur, amma o uşaqlar da üzə çıxan psixi problem olmadığı üçün daha normal həyat yaşayırlar. Amma hamısının sonu biraz da Yucinə bənzəmir mi sanki..
Parvana
İlk cümlə ilə çox razıyam. Kitabın adına gəldikdə isə çox məntiqlidir yazdığın ağlıma gəlməmişdi bu.
ehehe, bəyənmənə sevindim. <3
Mən də❤️‍🔥
Mən hələ də qulaq asa bilməmişəm malesef😂 Son 9 gün qaldı))
Parvana
O tənbəllik məndə də var idi, dəf etdim😃 günə 1 saat qulaq as, birazca da tezləşdirsən bitirə bilərsən)