·355 syf.····Okunma: 30 Nisan 2022 00:00 Retelling bir Cinderella hikayesi. Burada bir prens ve prenses değil bir oyuncu erkek ve bir geek kız var.
Danielle Wittimer (Elle) , anne ve babası "Yıldızalanı" dizisinin hayranıdır ve hayatlarında çok önemli yere sahiptir. Ailesini kaybettikten sonra da Elle'in bu hayranlığı devam eder. Hatta tutunduğu tek dal bu dizidir.
Darien Freeman, Elle'in en sevdiği dizi olan Yıldızalanı'nın yıllar sonra çekilen filmine başrol olarak seçilir ve dizinin hayranları bu durumdan nefret eder. Çünkü Darien klasik bir gençlik dizisi oyuncusudur. Ve imajı gereği bir Yıldızalanı fanı olduğunu saklaması gerekir ve bundan hiç hoşnut değildir. Elle blogunda Darien'ın yanlış bir seçim olduğu ile ilgili bir yazı yazar ve bu yazı büyük kitlelere ulaşır.
Elle babasının kurucusu olduğu ExcelsiCon'a babasını kaybettikten sonra hiç gitmemiştir, Darien ise küçükken orada tanıştığı arkadaşının ihanetinden sonra. Ancak Darien Yıldızalanı filminde başrol Prens Carmindor olduğu için katılmak zorundadır. Bunu iptal etmek için yetkili birine ulaşmaya çalışır ve bulduğu numaraya mesaj atar, numara Elle'in babasına aittir ve artık Elle kullanmaktadır. Böylece ikili kim olduklarını bilmeden birbirleriyle konuşmaya başlar. İkisinin de Yıldızalanı hayranlığı onları birbirine yakınlaştırır.
Elle ExelsiCon'daki kostüm yarışmasına katılmaya karar verir. Ancak önünde kötü üvey annesi ve onun ikiz kızları büyük bir engeldir.
Elle ExelsiCon'a gidebilecek mi? Mesajlaştığı kişinin gerçek kimliğini öğrenecek mi?
Darien Yıldızalanı filminin başrolü olarak iyi bir iş çıkarabilecek mi? Kendisi hakkında acımasız yorumlar yapan blog yazarının gerçekte kim olduğunu öğrenecek mi?
Hepsinin cevabı kitapta.
Bir iki günde okuyup kafa dağıtacak, yormayan bir kitap arıyorsanız tavsiye ederim. 14-17 yaş arasındakilerin daha çok seveceğini düşünüyorum