2022 81. kitabı
Okunma: 04 Mayıs 2022 02:53
İnsanların birbirine zarar vermediği, dostluk içinde yaşadığı günler kimilerine hayal gibi gelse de biz umudumuzu yitirmeden yaşamaya devam edeceğiz. Sadece insanların değil, yeryüzünü paylaştığımız diğer tüm canlıların da yaşam haklarını gözetmeyi bir borç bilmeliyiz. Dünyada olduğu gibi ülkemizde de sayıları günden güne artan veganların “et yememek”ten öte felsefesini Vegan Derneği Türkiye’nin kurucularından Mehtap Tüysüz anlattı. *** Canlı varlıklar kadar bize yaşamımızı sürdürmek için ihtiyaç duyduğumuz tüm kaynakları sunan dünyamızı da korumamız gerekiyor. Ancak 21. yüzyılla birlikte daha da artan olumsuzluklara karşı hep birlikte dur dememiz önemli. Yaşamın her alanında ama en çok da çevre için sürdürülebilirlik konusunu Aslı Dede’den dinledik. *** “Kadınlar Şifadır” kitabının ardından aynı adlı bir platformun kurulmasına da öncülük eden Filiz Telek ile kadın çemberlerini, gerçekleştirilen keyf-inzivaları konuştuk. *** Ebru Cinek ile Vedik astroloji hakkında keyifl i bir söyleşi gerçekleştirdik. Cinek, yılbaşında hemen hemen her ekolden astrologların üzerinde fazlasıyla durduğu nisan ayında bizi nelerin beklediğini Pozitif okurları için anlattı. *** “İçimizdeki tanrıçaları uyandırmak ve yepyeni bir yaşama ulaşmak mümkün” diyen Aynur Güleçal, bunun yollarını bizlerle paylaştı. ***
Pozitif Dergisi - Sayı 44 (2022/02)Pozitif Dergisi · Doğan Burda Yayıncılık · 20224 okunma