#güneydoğu da dışarıdan bakınca yağlı boya tablo güzelliğindeki bir #köy Gecenin karanlığında evlerden birinde bir #kızçocuğu ,korkulu gözlerle camdan dışarıya bakıyor. İşe yarayacağını bilse annesi ve üç kız kardeşine sarılacak sımsıkı ama biliyor ki onu kurtarmaya gücü yok, sesi hep içine doğru çıkan anasının. Bahçede karanlıklar içinde iki adam. Biri babası diğeri de babasının kumar ve içki parası için kızını sattığı kendisi ile yaşıt arkadaşı. Aynur bir taze gonca, Hasmetse bir bataklık sürüngeni. Aynur’un hayalleri var Haşmetin ise doymak bilmeyen iğrenç arzuları. Haşmet çocukluğundan söküp kopardığı Aynur’u İstanbul’a götürüyor. Aynur’un hep hayallerini süsleyen şehre. Ama Aynur hayallerini çocukluğu ile birlikte köyde bıraktığı için #istanbul ona bir cehennem yeri oluyor. Fersude Haşmetİn ilk karısı. Sadece nefes alan bir et yığını. Haşmet’in hoyrat elleriyle kirlenen bedenini Fersude’nin kuytusunda dinlendiriyor #Aynur Kendisini koruyamayan anasının yerine koyuyor üstüne #kuma geldiği kadını. Saliha abla, Aynur’un kanatsız meleği. Haşmet bir çocuktan kendine kadın yapacak kadar #vijdansız Aynur yaşadıklarının bir gün sona ereceğini söyleyip kendine anlattığı bu masala inanacak kadar çocuk. Mahallenin bıçkın delikanlısı, nam-ı diğer #torbacı Acar.Ellerini bulaştırdığı tüm pisliklere rağmen hala tertemiz bir kalp taşıyan Acar. Aynur her gece yaşayacağı kabusların gölgesinde geçen günlerinde umudunu kaybedip kendini kaybedecek mi ? Her şeye rağmen hayallerini gerçekleştirmek için çabalayacak mı yoksa? Gücü yetecek mi içine düştüğü kabustan uyanıp aydınlık bir geleceğe yürümeye? Okurken bile insanın yüreğini dağlayan Aynur’un hikayesi. Sakın şimdi benim yüreğim kaldırmaz demeyin.Aynur’un bedeni nasıl kaldırdı onca yükü?Son sayfaya kadar Aynur’la birlikte güzel günlere inanarak okudum bu #ciğerime dokunan hikayeyi. Şimdi siz de Acar olun, Saliha olun yaklaşın, uzak durmayın. Siz de okuyun bu hikayeyi ve beraber düşünelim başka Aynurlar olmaması için neler yapılabilir?@yesimdegerofficial Aynurlara uzanan onları dillendiren cesur kaleminize sağlık.Yoluma çıktığınız için yönümü Aynurlara çevirdiğiniz için binlerce teşekkür Sağlıkla ve kitapla kalın.