2022 29. kitabı
~ Şu an sadece onun gözlerini görebiliyordum,bir göz denizi içinde yüzer gibiydim. Ona iyice yakınlaştığını hissediyordum. Bakışlarını başka yöne çevirmeden önce yutkundu ve ben de acilen dikkatimi dağıtmaya ihtiyaç duydum.. Dikkaaatttt Spoiler içerir #kitapyorumu Merhaba Arkadaşlar ; “Nişanlı” kitabının ardından “Aldatılmış” kitabını da bir günde bitirdim. Açık söylemek gerekirse ben birinci kitapta ne Silas’a ne de Kral Jameson’a çok bağlanamamıştım. Jameson’a da kızamıyordum sonuçta kral da olsan sevdin yani. Silas’ı zaten geç bulup erken kaybettiğimiz için onun da duygularını çok hissedemedim. Ama Etannnn Tamam ben Etan’cıyım sonuna kadar Huysuz ve aksiliğinin altından deha çıktı deha. İlk kitapta bir şeyler hissettim ama çok ihtimal vermemiştim. Ama sonrasında işlerin bambaşka geliştiğini görmek çok güzeldi. Birinci kitabın bittiği yerden devam ediyor bu kitap. Sevdiklerinin kaybıyla sarsılan Holis; yuvası olarak benimsediği Coroa’yı terk edip sevdiği adamın ailesi ile birlikte İsolte’ye yerleşmeye ve buradaki hayatına uyum sağlamaya çalışıyor. Her ne kadar Silas’ın ailesi ve akrabaları onu sevip sarsa da Etan’ın güvenini o kadar kolay kazanamıyor. Sonuçta Coroa’lılardan nefret eden birinden bahsediyoruz. Gerçi birbirlerine tahammül edememe kısmından olay nerelere geliyor bir bilseniz. Isolte Krallığında işlerin karışması; sevdiklerinin kaybında etken olan kişiler , geçmişindeki acı gerçekler derken yine soluksuz okudum. Ve yine Delia Grace’yi sevmedim tabiki. Korktuğum olmadı ama düştüğü duruma da üzülmedim. Bir yılan olarak tarihe geçeceksin Toparlayacak olursam ben ilk kitaba göre cok daha akıcı ve hareketli buldum bu kitabı. Holis’in bu güçlü duruşunu da ayrıca sevdim. Zekası ve cesareti ile tamam artık olmuş bu kız dedim. Eğer siz de historical türde eserler okumayı seviyorsanız bu seriye muhakkak şans vermelisiniz. Her yaşa hitap ettiğini belirtiyor gönülden tavsiye ediyorum. @dexpub @partylikeawordstar @senemkale Oktay Volkan Alkaya #mervebookblog
AldatılmışKiera Cass · Dex Yayınları · 202226 okunma