·400 syf.····Okunma: 07 Mayıs 2022 01:19 Yazarın bi çok kitabı bende mevcut fakat çok azını okuyabildim maalesef Okuduğum kitaplarında hiç hayal kırıklığı yaşamadım ki keza bu kitapta öyle oldu Daha ilk sayfasında başlayan merak unsuru, son sayfaya kadar sizi sürüklüyor ve bi bakmışsınız ki kitap bir kaç saatte bitmiş Bölümler kısa ve çokça diyalogdan oluştuğu gibi akıp gidiyor. Düşündüğümden de fazla sevdim. Son kısmı beni hüzünlendirmedi değil Keşke öyle olmasaydı
Konusundan bahsedecek olursam; 18 yıldır mutlu bir evlilik yaşayan Adam, bir gün bir barda otururken yanına gelen bir yabancı kendisine eşi Corinne hakkında öyle bir sır verir ki Adam’ın dünyası başına yıkılır. Üstelikte Yabancı, verdiği sırrın kanıtını da söylemiştir. Karısı ile yüzleşen Adam hiç beklemediği bir tepki alır. Corinne sırrı kabullenmiştir fakat eşine henüz cevap vermeye hazır değildir. Ertesi gün Adam’ın telefonuna Corinne’den kısa bir msj gelir ve eşi ortadan kaybolur. Ardından gerçeklerin peşine düşen Adam, yavaş yavaş öğrendikleri ile ne yapacağını bilemezken bir de işlenen 2 cinayetin ortasında kalır.
Diğer taraftan Yabancı, başka insanların da sırlarını ifşa etmeye devam etmektedir. Karşılığında şantaj yapmaktan da geri kalmaz.
Fakat amacı ne? Bu sırlara nasıl erişiyor? Adam eşini bulabilecek mi? Corinne neden ortadan kayboldu? Olayların arkasında kimler var? Ölen kişilerin Yabancı ile bağlantısı ne? Hepsini ve çok daha fazlasını okuyup öğreniyoruz.
Bir solukta okunacak ve sizi yormayacak harika bir kitaptı