Karanlıktaki ışık
2022 1. kitabı
Merhaba arkadaşlar! Bugün size #karanlıktakiışık adlı bir eser ile geldim. Galina; iki yaşında annesi tarafından terk edilip yetimhaneye bırakılıyor, arkadaşları tarafından hor görülmelere, maruz kalıyor. Kimsesizliği dibine kadar yaşar. Bu durum Galina da bir sahip bulma iç güdüsü yaratıyor. Ve bu olumsuzluklara rağmen hayata tutunmaya çalışıyor... Peter Joseph; çok büyük bir sevgi hissettiğini görsekte içindeki sevginin takıntılı olduğunu ve geçmişten kalma karanlık yanının her daim hayatına aldığı kişilere, sadece kendi istekleri doğrultusunda yaşamak istediği için varlığı bir çok kişiyi rahatsız etmekte... Jack; büyük bir aşkın esiri olmuş sadık, vazgeçmeyen, ölümüne seven, deli dolu bir aşık her ne kadar aydınlık olsada yaşadığı hikayede hüzün peşini bırakmıyor... Galina yetimhaneden ayrılmak zorunda olduğu zaman Rahibe Margaret ‘in yönlendirmesi ile Stone Town kasabasında Anne Ryes adında yalnız yaşayan bir kadının evine gelir, orada birlikte yaşarlar. Birbirlerini çok severler lakin Anne ölür ve yine tek başına kalan Galina Joseph’in ilgisinden ve sahiplenme duygusundan etkilenerek onunla evlenir. Bir süre böyle devam eder sonra Jack ile karşılaşır ve ilk görüşte aralarında çok yüksek bir enerji oluşur aşkın ta kendisini en derin duygularla hissederler. Jack Galinanın evli olmasına takılmaz ve peşinden gider. Galina bir süre direnir ama onu hep ister ara sıra bu isteğe yenilir görüşürler çünkü Galina Joseph için karanlık yanının varlığını yaşamı sevsede Jock ile yaşadığı aydınlık yanı çok başkaydı ve o bu ışığı aydınlığı çok istesede hep bir sınır koyup kaçtı. Bir insanın hayatında aydınlık varken neden karanlığı seçer? Çünkü korkularının esiri olmuştur ve bu bir gerçek karanlık olmazsa aydınlığı farketmek mümkün değildir. İkisi arasında kalan Galina tercihini Jacktan yana kullanır. Lakin Joseph peşinlerini bırakacak mı? Hikayenin sonunda kazanan kim olacak? Serinin ikinci kitabında belli olacak. Bu cevapları okumayı sabırsızlık ile bekliyorum. Yazarın kalemi daim olsun. @sedaulu_author @dilhunn__
Psikoloji
Karanlıktaki IşıkSeda Ulu · Yazardan Direkt Yayınevi · 202037 okunma