Puan vermedi·184 syf.····Okunma: 12 Mayıs 2022 21:16 Distopya severler toplanın bu post sizin için
Farkında mısınız? Hemen hemen her gün geleceğe dair duyduğumuz felaket senaryoları artık senaryo olmaktan çıktı ve bütün felaketleri bizzat yaşıyoruz.
Geçmiş ve gelecek arasında gidip gelen Ali, bize bu iki zamanın arasında eşsiz bir yolculuğa çıkarıyor.
Annesinin çocukluğuna, babasıyla tanışma zamanlarına uğrayıp, insanların dünyayı nasıl tükettiği, ardı arkası kesilmeyen salgınları, kıtlık ve muhtemel sonumuzu bir bir önümüze döküyor.
Daha ilk sayfadan altı çizilecek cümleleriyle kalbimi fetheden kitap, yazarın şiirsel üslubuyla bütünleşip, konusuyla hayran bıraktı kendine. Distopya sever biri olarak keyifle ve bir o kadar da kendimle yüzleşerek okudum. Ve kesinlikle tavsiye ediyorum . Yazarın son sayfada sorduğu ve cevabını verdiği soruyu bende size sorayım o halde..
"Bir insan kaç kere ölür?" cevapları bekliyorum ️
Kitapla kalın