Puan vermedi·362 syf.··Beğendi
· Kitabı ilk okumaya başladığımda bir aşk hikayesi okumayı bekliyordum ama sıradışı bir dünyaya yolculuk yaptım. Fantastik,bilim kurgu, aksiyon, zamanda yolculuk ve aşk.
Hepsi iç içe değişik bir kitap olmuş. Okurken ilk başlarda zorlandığımı söylemelim ama okudukça,karakterler oturdukça kitap açılıyor. Aslında bir film senaryosu o yüzden geçişler çok hızlı olduğu içinde zorlandım. Kitap okur gibi değil de film izler gibi olaylar şimdiki zaman ile geçmiş zaman arasında ilerliyor.
Nefes, çocukluğundan beri astım hastasıdır. Astım hastası olduğu icin moleküler biyoloji bölümüne kabul edilmesi mümkün değildi,kronik rahatsızlığı olan biri bu bölümde okuyamazdı, o yüzden bunu herkesten gizliyordu. Kanseri tedavi edebileceğine, bu hastalığa bir çözüm bulabileceğine inancı çoktu. Nefes zamanda yolculuk yapabiliyordu ama o bunun farkında değildi. Bu gücünün farkına varır ve bu gücün ona verilmesinin bir sebebi vardı.
Umut,hiçbir davayı kaybetmeyen oldukça başarılı bir avukat. Nefes ile yolları kesişir ve aralarında Saf Aşk başlar.
Ladün, geçmiş ve geleceği yok etmeye çalışan, insanlık ve dünya için oldukça tehlikeli biri.Ladün 'den kurtulmanın yollarını bulmalıydılar.
Kitapta birbirinden farklı bir çok karakteri de okuyoruz.Yok ediciler, Baş yargılayıcılar, yolcular ,Çelebi,Elmas,Simyacı ...