2022 167. kitabı
Jules 'un çok genç yaştan itibaren süren bir ilişkisi var ki kız daha 22 yaşında düşünün . Fakat ilişki aslında sadece alışkanlık ve biri ile beraber olmanın güvenlik hisSi ve rahatlığından sürüyor . Hani etrafınıza baktığınızda gördüğünüz sevgililik evlilik tonla çiftinde böyle olan ilişkileri gibi . Jules artık adamın içmesinden kendisini idare edişinden seks hayatlarının kötülüğünden bıkmış .Üstelik devamlı kavga edip 3-5 günlük ayrılıklar yaşıyorlar daha önce adamı başka kadınla öpüşürken bar tuvaletinde yakalamış yalvar yakar olunca adam affetmiş külliyen kötü ilişki . Yine büyük bir kavga oluyor adam gidiyor Jules gece dışarı çıkıp çok içiyor o ara evli patronuna rastlıyor sabah bir uyanıyor adamın yatağında . Kız cinnet oluyor şirkette öğreniliyor bunun gereksiz erkek arkadaşı kızı terk ediyor . (Bu arada sonradan kızın içkisine ilaç konulduğu ortaya çıkıyor :) Jules hayatında büyük değişiklik yaparak yaşadığı yerden 2000 mil uzaktaki Seattle'a kız arkadaşının yanına gidip yeni hayat kurmaya karar veriyor . Uzun uçak yolculuğunda yanındaki koltuğa oturan cidden çok büyüleyici Cash Montgomery ile tanışıyorlar . Sonrasında hayat ikisi içinde değişiyor zaten . Cash sadakatsiz bir eşle sevgisiz bir evlilik içinde zaten baştan evlilikleri iş çıkarları olan iki büyük ailenin çocukları olarak ayarlanmış . Sonrasında Cash karısını sevmiş ama ilişkileri rezil gibi sonunda eline geçen aldatma delili fotolar ilişkilerinin sonu oluyor . Adam buna rağmen karısına ulaşmaya ne olduğunu anlamaya çok çabaladı . Ve adama bayıldım tipi halleri sevgisin tatlılığı bir yanda aşırı güçlü diğer yanda duygusal zayıf insani halleri :))) Çift uçakta yakınlaşıyor konuşuyor deli bir kimya var aralarında daha ilk anda göz göze gelmeleri ile başlıyor zaten ama ne isim ne telefon almadan ayrılıyorlar . Jules 3 hafta sonra gitti bir CEO asistanı görüşmesinde Cash ile karşılaşıyor . O noktada konuşmalarının netliğine kıç baş oynamamasına bayıldım . Kız işe başvurmaktan vaz geçeyim bak evlisin seni çok beğendim uçakta sonumuz kötü olur zaten başımdan böyle böyle olaylar geçti dedi helal olsun dedim bende :D Fakat adam ısrarla kızı işe aldı kabul etti üstelik kendi duygularını kıza ilgisini ama dikkat ederiz diye ikna etti . Bunlar cidden umduğumdan uzun dayandılar ama mahvoldular eridiler bittiler ayrı durmaya çalışmaktan :=)))))) Bu arada adam boşanamıyor zira aile işi ortak inanılmaz büyük olaylar çıkacak . Fakat sonunda dayanamadılar ve birlikte oldular adam karısına boşanmayı söylemeye gittiğinde evde bir ceset karısı kayıp durumu ile karşılaştı ilk kitap burada kaldı :D
Trashy ForeplayGemma James · 20175 okunma