Trashy Affair Book 1

Trashy Foreplay

Gemma James

2024 852. kitabı
Jules yıllardır erkek arkadaşıyla arası sürekli git gellidir. Ve olaylar olmuştur bunla birlikte de erkek arkadaşı onu tamamen terk etmiştir. Jules utanmıştır ve yenilik için en yakın arkadaşının yanında kalmak ve kendi hayatını kurmak için Seattle'a giden bir sonraki uçağı ayırtmıştır. Cash karısının başka bir adamla çekilmiş bir fotoğrafını alır ve karısıyla yüzleşmesi için onu erkenden Seattle'a gider. Beklemediği şey Jules'un yanına oturup ona karşı anında bir çekim hissetmektir. Hayatları karmaşık olduğu için yollarını ayırırlar ve Jules, CEO'nun asistanı olarak işe alınana kadar hiçbir şekilde karşılaşmazlar. Ve patronu da Cash'tir. Bakalım neler olacak.
Trashy ForeplayGemma James · 20175 okunma
2022 167. kitabı
Jules 'un çok genç yaştan itibaren süren bir ilişkisi var ki kız daha 22 yaşında düşünün . Fakat ilişki aslında sadece alışkanlık ve biri ile beraber olmanın güvenlik hisSi ve rahatlığından sürüyor . Hani etrafınıza baktığınızda gördüğünüz sevgililik evlilik tonla çiftinde böyle olan ilişkileri gibi . Jules artık adamın içmesinden kendisini idare edişinden seks hayatlarının kötülüğünden bıkmış .Üstelik devamlı kavga edip 3-5 günlük ayrılıklar yaşıyorlar daha önce adamı başka kadınla öpüşürken bar tuvaletinde yakalamış yalvar yakar olunca adam affetmiş külliyen kötü ilişki . Yine büyük bir kavga oluyor adam gidiyor Jules gece dışarı çıkıp çok içiyor o ara evli patronuna rastlıyor sabah bir uyanıyor adamın yatağında . Kız cinnet oluyor şirkette öğreniliyor bunun gereksiz erkek arkadaşı kızı terk ediyor . (Bu arada sonradan kızın içkisine ilaç konulduğu ortaya çıkıyor :) Jules hayatında büyük değişiklik yaparak yaşadığı yerden 2000 mil uzaktaki Seattle'a kız arkadaşının yanına gidip yeni hayat kurmaya karar veriyor . Uzun uçak yolculuğunda yanındaki koltuğa oturan cidden çok büyüleyici Cash Montgomery ile tanışıyorlar . Sonrasında hayat ikisi içinde değişiyor zaten . Cash sadakatsiz bir eşle sevgisiz bir evlilik içinde zaten baştan evlilikleri iş çıkarları olan iki büyük ailenin çocukları olarak ayarlanmış . Sonrasında Cash karısını sevmiş ama ilişkileri rezil gibi sonunda eline geçen aldatma delili fotolar ilişkilerinin sonu oluyor . Adam buna rağmen karısına ulaşmaya ne olduğunu anlamaya çok çabaladı . Ve adama bayıldım tipi halleri sevgisin tatlılığı bir yanda aşırı güçlü diğer yanda duygusal zayıf insani halleri :))) Çift uçakta yakınlaşıyor konuşuyor deli bir kimya var aralarında daha ilk anda göz göze gelmeleri ile başlıyor zaten ama ne isim ne telefon almadan
Trashy ForeplayGemma James · 20175 okunma

Gemma JamesYazar · 2 kitap
Gemma James is a USA Today bestselling author of sexy contemporary and dark romance. She loves to explore the darker side of human nature in her fiction, and she’s morbidly curious about anything dark and edgy, from deviant seduction to fascinating villains. Readers have described her stories as being “not for the faint of heart.” She warns you to heed their words! Her playground isn’t full of rainbows and kittens, though she loves both. She lives in Oregon with her husband and children, a gaggle of animals, and bipolar weather.