Trashy Affair #2

Trashy Conquest

Gemma James
Basım Tarihi:
Ocak 2020
ISBN:
9781655260445
Dil:
İngilizce

Yorumlar ve İncelemeler

Puan vermedi·250 syf.··
2024 853. kitabı
Birinci kitapta kaldığı yerden devam ediyor. Jules ve Cash'in geçmişi, henüz sona ermediği için onları rahatsız etmeye geri dönüyor. Eski bir sevgili başka bir şans istiyor. Ve bununla birlikte bir gizem ortaya çıkıyor. Biri kayıp, biri ölmüş ve kimse ne olduğunu bilmiyor.  
Trashy ConquestGemma James · 20206 okunma
8/10
·250 syf.··
2022 168. kitabı
Trashy Conquest Trashy Affair Serisinin İkinci kitabı. Bu kitap Trashy Foreplay'in kaldığı yerden devam ediyor . İkinci kitap yine aynı çok sıcak, seksi, tutkulu, duygusal, beklenmedik, yasak, şiddetli, yürek parçalayıcı , cesur ve sürükleyici :)) Çiftin hallerine sevgilerine tutkularına bayıldım aralarında asla salak saçma yanlış anlamalar olmadı nefisti . İkinci kitapta olay örgüsü daha grift hale geliyor Cash 'in karısı ortada yok intihar notu tarzı bir şeyler karalamış . Daha önceden Cash'in yanına asistan olarak almasını tavsiye ettiği kadın evlerinde ölü . Bu arada karısının son görüntülerinde ikiz erkek kardeşi Kaden ile sarıldığı öpüştüğü sahneler buluyor polis . Tam bu hengamede Jules'un eski sevgilisi gelip evlenme teklif edip özürler diliyor . Sonrasında Jules'un kız kardeşini hamile bıraktığı ortaya çıkıyor . Yani ikinci kitap komple bombalarla dolu daha var ama yazmıyorum okuyan olursa diye :))) Jules ve Cash çiftine komple bayıldım her halleri tek tek ve çift olarak kusursuzdu tam tadında 2 kitaplık nefis bir seri okumuş oldum :))) Yazarı ilk okuyuşumdu tekrar okunur notumu aldım :)))
Trashy ConquestGemma James · 20206 okunma
Reklam

Yazar Hakkında

Gemma JamesYazar · 2 kitap
Gemma James is a USA Today bestselling author of sexy contemporary and dark romance. She loves to explore the darker side of human nature in her fiction, and she’s morbidly curious about anything dark and edgy, from deviant seduction to fascinating villains. Readers have described her stories as being “not for the faint of heart.” She warns you to heed their words! Her playground isn’t full of rainbows and kittens, though she loves both. She lives in Oregon with her husband and children, a gaggle of animals, and bipolar weather.