2022 57. kitabı
Bugün size ismi ve kapağıyla dikkat çeken #yaralıdil kitabıyla geldim. Hayatın içinden, güzel ve şaşırtıcı sonla biten bir kitap. Sayfalar biterken şaşırıp iki güzel sonla mutlu oldum. Heybeme,size gönlüm rahat tavsiye edebileceğim bir kitap daha ekledim çok şükür. İskender zengin,ailesi mutlu olsun diye çok istediği fotoğrafçılık hayalinden vazgeçip hukuk okuyan başarılı bir gençtir. Mezun olduğu gün bu mesleği yapmayacağını itiraf eder. Bir gün arkeolog ve aynı zamanda bir dergide yazarlık yapan arkadaşı Namık ile karşılaşır onun yardımıyla İskender de aynı yerde çalışmaya başlar. Iki arkadaş mültecilerin yaşadıklarını anlatan yazı hazırlayıp fotoğraf çekmek için güneydoğuya gider. Aynı zamanda orda tarihi eser haberide alan Namık hayatlarını değiştirecek bir işe kalkışırlar. İşte asıl hikayemizde bundan sonra başlıyor. Heyecan,aşk,mücadele,arayış... 33 yıl öncesinde İskender'i ve Asmin'i okurken 33 yıl sonrasında Tuncel'i ve arayışını okuyoruz. İskender'in yaşadıklarıyla hüzünlenip Tuncel'in gerçekleriyle şaşırıyoruz
Yaralı DilSezer Belgin · Perseus Yayınevi · 032 okunma