···Okunma: 22 Mayıs 2022 00:00 Made Serisi’nin ilk kitabı olan En Tatlı Kaçış bitti. Önce çeviriden bahsetmek istiyorum çevirisi gayet güzeldi. Yazarın dili oldukça akıcı ve yalındı sıkılmadan okuduğum bir kitap oldu. Nico ve Elena arasındaki o çekimi yazar gayet güzel bir şekilde bize yansıtmış okurken bunu gayet iyi hissettim.
Kitabın konusuna gelecek olursam iki ailenin yaptığı evlilik anlaşması ile başlıyor.
Tatlı Abelli lakabıyla bilinen Elena, zamanında yapmış olduğu hata yüzünden ailesi ile arasına mesafe giriyor. Bu yüzden kendisinin evliliğe uygun olmadığı düşünülür ve kardeşi Adriana’nın Yer altının en karanlık adamı olan Nicolas ile evlenilmesene karar verilir. Elena, Kardeşinin nişanlısına asla bir enişte olarak bakamaz, onu gördüğü zaman değişen hisleri ve düşünceleri vardır. Ama ikisinin bir olması imkansızdır sözleşmeler ve anlaşmalar yapılmıştır. Küçük kardeş ve Nicolas evlenecektir. Olaylarda zaten bundan sonra başlıyor ikisi yan yana geldiklerinde aralarında devamlı bir sürtüşme oluyor. Daha fazlası spoiler olacağı için fazla detaya girmeyeceğim.
Kitap genel olarak gayet güzeldi dili gayet akıcı ve sadeydi severek okudum.