2022 85. kitabı
Okunma: 25 Mayıs 2022 08:35
Gözyaşları ve Azizler & Emil Michel Cioran + Öncelikle kitaba fazlaca ısınamadım. Neden? ‍️ Buna rağmen ikinci bölüm daha güzeldi diyebilirim. Düşünmeye ve bizi düşüncelere iten sorular, cümleler var kitapta. Edebi şahsiyetlerin ve filozofların sözlerine, görüşlerine de yer verilmiş. Kendimiz için yaşamanın başkası için yaşamak zorunda kalıyor oluşumuzun izleri var. Neden yaşıyoruz? Yazar boş yapmıyor, cümleleri hayli derin. Fakat benim zihinsel boşluğumu dolduramadı. Belki de zihnim çok dolu‍️ + "Hayat yolunda ilerledikçe bir şey öğrenmediğinizi, sadece anılara gittiğinizi daha iyi anlıyorsunuz. Sanki bir zamanlar yaşadığımız dünyayı yeniden icat etmeye benziyor bu. Bir kazancımız yok, sadece kendimizi yeniden kazanıyoruz." Beni en çok çeken cümlesi bu oldu. + Akılda kalıcı, size yön veren cümlelerle dolu. Yazarın da kendini aradığı, ruhsal bir icada yöneldiğini hissettim. + #gözyaşlarıveazizler #emilmichelcioran #jaguarkitap #kitap #kitaptansözler #kitapönerisi #kitaptavsiyeleri #kitaptavsiyesi #kitapönerileri #book #bookstagramturkey #booklover #bookstagram #keşfetteyim #keşfet #keşfetteyiz #fypシ #fyp
Gözyaşları ve AzizlerEmil Michel Cioran · Jaguar Kitap · 20151,445 okunma