Yakut Kırmızı
2022 3. kitabı
Hepinize selaaaaammm! Bugün sizlere bomba gibi bir seri olan ve Kerstin Gier'in kaleme aldığı Aşk Tüm Zamanların İçinden Geçer serisinin birinci kitabı olan Yakut Kırmızı ile geldimm. Bu seri çok bilinmeyen bir seri ama filmlere de aktarılmış bir seri. Fantastik ve aşk seven okurların tam aradığı kitap! Ben bu kitabı bir günde bitirmiştim. Gerçekten yazar çok akıcı ve duru bir dil ile aktarmış kitabı. O zaman hemen kısa bir özet geçelim. Gwendollyn 17 yaşında normal gözüken bir kızdı...ama aslında hiç de normal değildi. Gwendollyn'in ailesi kadın zaman yolculuğu genini yıllardır sürdüren bir klandır. Herkes bu genin Gwendollyn'in yaşıt ve kötü kalpli kuzenine geçtiğini düşündüğü için yıllar boyunca eğitimi Charlotte'a verir. Ama aslında gen çok yanlış kişiye geçmiştir... Gwendollyn! Gwendollyn on iki zaman yolcusunun sonuncusu olan yakuttur. Peki on birinci zaman yolcusu Gideon yani elmas ile ne maceralar yaşayacaklar? Ama unutmayın aşk tüm zamanların içinden geçer. Kitabı bir solukta bitireceğinize eminim. Gerçekten güzel bir seri benim açımdan. Kitaba puanım 9/10. Hoşçakalınnn.
Fantastik
Yakut KırmızıKerstin Gier · Pegasus Yayınları · 20122,777 okunma