2022 32. kitabı
Okunma: 04 Mayıs 2022 12:20
Hepinize selamlar 1k okurları.. Bugün ki kitabımız Jack London'un Yıldız Gezgini adlı eseri. Öncelikle kitapla doğum günümde hediye edilmesi sayesinde tanıştım ve tanıştığıma çok ama çok memnunum. Kitabımız ziraat fakültesi profesörü olan kahramanımızın bir cinayet nedeniyle hapse atılması ve hapishanede üzerine suç atılarak gömlek cezasına çarptırılması ile başlıyor. olay örgüsünde bir hikaye varmış gibi giden kitabımız tanıştığı kişilerden öğrendikleriyle bin olay örgününe geçiyor ve hikaye bundan sonra çok daha heyecanlı bir olaylar silsilesi haline geliyor. Yalan yok sıradan ve uzun hikayelerde çok çabuk sıkılan biri olmama rağmen kısa kısa ve parçalar halinde anlatılan bu olayların sonunu meraklar içinde bekledim. Aynı anda birden fazla konu için 'acaba ne olacak' dedirten bu hikaye yada basit ve kısa gibi görünen bir hikayenin öncesi ve sonrası olması durumu oldukça etkileyici ve mükemmel bir durum. Eğer ki okumadıysanız şiddetle tavsiye edeceğim bir kitap. Hepinize iyi okumalar. Görüşmek üzere..
Yıldız GezginiJack London · Türkiye İş Bankası Kültür Yayınları · 202510,3bin okunma