Puan vermedi·96 syf.··Beğendi
···Okunma: 14 Mayıs 2022 00:00 Yayınevinin her eseri beni büyük beklenti içerisine sokuyor ve asla pişman olmuyorum.Kaliteli ,güzel konu ve baskıları ile daha fazla değer görmeyi hakkediyorlar bana kalırsa.
Peki 11.vagon ne anlatıyor?
Kapak Tasarımı kesinlikle konuya uygun bunda anlaşalım öncelikle.Severek okuduğum 11.vagon aslında Ferinin hayatını konu ediniyor.
Feri annesinin onu terketmesinden sonra yalnız başına kalmış, bacakları da onu terkederek yanlızligini daha da arttırmış. Annesinden sonra diğer sevdikleride teker teker göç etmişler ve Ferinin kendi başına her gün aynı saatte penceresinden tren vagonlarını izlediği ve neden diye sorguladığı zamanlara ortak oldum.Feri tekerlekli sandalyesi ile kendi kendine konusmalari ,neden annesinin onu terkettiğini düşünüp duruyor ve bir gün bir dükkanın içinde gördüğü şeye takılıp peşinden gidiyor ona belki de annesini verecek bir şeye...
Feri aslında büyük bir sırrı da öğrenmiyor değil. Okurken Ferinin dünyasına adım atmak onunla düşüncelerine ortak olmak çok güzeldi . Kısa ve dolu dolu bir hikaye idi. Ben son kısımda şaşırdım beklemiyordum. O yüzden benim için güzel bir eserin sonu oldu ..
Yazarımızın kalemine sağlık diyorum. Umarım başka eserlerinde de görüşürüz
@okuyankulkedisi2 moderatörlüğünde @erbulakkitap tarafından basılan @11.vagon kaleminden #11.vagon u okudum ve teşekkür ederim. Çok güzel bir yolculuktu benim için .