2022 62. kitabı
Okunma: 16 Haziran 2022 06:21
#okudumbitti Merhabalar ‍️ Bugün sizlere Okuyanannevehobileri 'nin moderatörlüğünde okuduğumuz @herdemkitapyayin 'dan çıkan değerli yazarımız Sabri Saydam 'ın kaleme aldığı #4 adlı bir polisiye kitap önerisi ile geldim Kitapta, Halil başkomiser ve ekibinin heyecanın ve gizemin hiç eksilmediği bir olay örgüsüne şahit oluyoruz Halil başkomiserimizin bir yandan eşi defne ile problemleri vardır. Defne, ikiz kızları ve eşi ile birlikte Kuşadası'nda sakin bir hayat yaşamak ister. Ancak Halil başkomiserimiz eşi ile aynı düşüncede değildir. Halil başkomiserimiz eşi ile sorunlar yaşarken bir yandan da iş arkadaşı Eylül'e karşı duyduğu aşk ile sıkışıp kalır Tam da bu dönemde akıl almaz bir cinayetin içinde bulur kendini. 4 metre uzunluğundaki süs havuzunun içinde dört çocuk cesedi bulunmuştur. Çocuklarda herhangi bir yara veya darb izi yoktur. Onları arayıp soran ailelerini de bulamazlar. Otopsiye kaldırılan çocukların ne kimliklerine ne de ölüm sebeplerine dair bir ize ulaşamazlar. Bir gün Halil başkomisere çocukların ortadan kaybolduğuna dair telefon gelir. Çocuklar çalınmıştır Halil başkomiser ve ekibi çocukları bulabilmiş midir? Katilin izine rastlandı mı? Bu soruların cevabı kitabın sonunda saklı Kitap, akıcı bir dil sade bir üslup ile kaleme alınmış Okurken kitap baslarda biraz durağan ancak ilerleyen sayfalarda elinizden bırakmayacağınız bir hale dönüşüyor Macera ve gizemin eksik olmadığı üstelik içerisine birazda aşk serpiştirilmiş olmasını çok sevdim Bir solukta okuyacağınız okurken kendinizi olayların içerisinde kaybolmuş hissedeceğiniz harika bir kitaptı Polisiye tarzını seven dostlarıma önerebileceğim bir kitap #kitap #kitaponerisi #kitapyorumu #idilileokuyoruz #idilneokuyor
4Sabri Saydam · Herdem Kitap · 202118 okunma