·400 syf.····Okunma: 19 Haziran 2022 17:57 Ve geldik mükemmel bir serinin son kitabına. İncelemeyi içim buruk bir şekilde yazıyorum. Gerçekten onlara veda etmek çok zor. Kendimi arkadaşlarıma veda ediyormuşum gibi hissediyorum. 4 kitaplık bir seriyle beni kendilerine bağladılar ve iyi ki bağladılar. İyi ki okumuşum dediğim bir seriydi.
Olaylara gelirsek, sonundan sonra okuduklarım başlarda kalbim çok kırdı. Başları çok üzücü başladı fakat ortalara doğru biraz düzeldi. Düzeldiğine sevinemeden Sedefin başına gelenlerle şoka uğradım. Olanlar gerçekten kolay değildi ve bu beni çok üzdü.
Fakat kitabın o sahnelerini okurken içimde tarif edilemez bir huzur vardı. Bunun sebebi arkadaşlıklarını bu kadar mükemmel bir şekilde okumaktı. Sedefin yaşadığı şeylerden sonra ekibin onun yanından bir saniye ayrılmadan durması mükemmeldi.Her okuduğumda yüzümde bir tebessümle okudum.
Daha sonrası ise gerçekten güzeldi. Son gerçekten güzel bitti. Serinin sonlarında alıştığımız gibi kötü biter diye çok korksam da beni tatmin ede bir son oldu.
Hepsine fazlasıyla bağlandığımı kitabı kapatamamla anladım. Kitap bittikten bir sonra bir süre kitapla bakıştım, kendimi kapatmak için çok zorladım fakat bir süre elim kitaba gitmedi. Sanki kitabı kapatırsam komple veda edecekmişim gibi hissettim. Onlarla vedalaşmak benim için çok zor olsa da başardım ve kapatabildim. Her biri kalbimde hala yaşasalarda hepsini çok özleyeceğim.
Her güzel şeyin bir sonu olduğu gibi bununda maalesef sonuna geldik. Hepsini çok seviyorum ve benim için hepsi bir yerde mutlu bir şekilde yaşıyorlar. Onları huzur içinde bırakıyorum ve yoluma farklı kitaplarla devam ediyorum. Başka bir incelemede görüşmek üzere. Kendinize iyi bakınn.